Ahojte, prosím o skúsenosti, mám už dlhšie bolesti ramien a lakťov, určité pohyby mi robia veľký problém, neviem si už bez bolesti obliecť oblečenie, nemôžem upratovať, ako predtým, pri pohybe ruk do určitej strany a uhlov ma veľmi silno bolí a ťahá od ramien do lakťov, mám ísť k ortopedovi, aký býva ďalší postup, alebo čo vam pomohlo. Lieky na predpis flector, aulin, novalgin nezaberajú. Máte prosím niekto skúsenosti o čo môže ísť. Ďakujem
Pomohli mi razove vlny, ale ja som mala kalcifikaty v ramenach. A neskutocne pomohol Alavis maxima-tripple blend kolagen. Je drahy, ale vydrzi cca 7 mesiacov.
@miamia04 pýtam sa preto, lebo ja mam reumatoidnu artritídu a teraz beriem biologickú liečbu (injekcie). Zabrala na kolená aj clenky, ale posledný mesiac ma dosť bolia ramená, až tak že si nedokážem zakasať tričko do nohavíc. V pondelok idem na reumatologiu, tak som zvedavá, čo mi povedia. Tiež ma napadlo, či to nebudú šľachy alebo väzivo.
Mala som, najprv rameno, potom na tej istej ruke mi opuchol lakeť, rehabky, obstreky a furt bolelo rovnako.. Potom ma na tej strane rozbolel zub, vytrhli mi ho a o pár týždňov som si uvedomila, že bolesti prešli..