Ahojte, stretli ste sa už s bolesťou ramena, lopatky a okolia kľúčnej kosti ? Bolesť okolo kľúčnej kosti je skôr taká pulzujúca, neviem vi by to mohli byt z krčnej chrbtice alebo nie
Ďakujem
Ja tiež presne ako píše
@janettdamian . Ale teda, nebola to bolesť stále, len pri určitom pohybe . Napríklad zapnutia pásu v aute, že som sa rukou naciahla po pás do zadu, alebo pri iných pohyboch. Dali mi dve injekcie do ramena a ustúpilo to. Bolelo to inak ako slak
@hipuska u mna to práveže neni nejaká silná bolesť skôr by som povedala že cítim stuhnutie strašné okolo ramena a lopatky a pri tej kľúčnej kosti to je take pulzovanie s už som z toho zúfalá
@hipuska tak to si mala šťastie, že po dvoch injekciách to ustúpilo. @autorka to bude asi rozvíjajúci sa zápal (to pulzovanie). Ja som si to rameno presilila, nevedela som, že tam mám kalcifikát. Z toho sa rozvinul zápal, silná bolesť a rameno stuhlo. Ruku som mala prakticky ochrnutú. Trvalo mi 9 mesiacov rehabilitácií a cvičenia,aby som ju mala ako tak funkčnú.
@janettdamian je možné že to bude preťaženie, mám 10mes dcéru a táto strana je ta kde ju nosím, začala som chodiť aj na fyzio posledné 2 mesiace ale nemám moc pocit žeby mi to pomáhalo neviem či ísť ortopédovi alebo ako ďalej lebo je to dosť nepríjemne a skôr ma to obťažuje ako boli
Skús ortopéda, urobí sono, možno rtg a bude vidieť v čom je problém. Ono sa to totiž môže nepekne zvrtnúť a tie bolesti potom sú fakt kruté, ked sa to zanedbá.
@janettdamian no wau, tak to si mala iný masaker. Ja som dosť cvičia v tom case tak mi to dosť vadilo. Tak som to riešila hned. Bola som.u ortopéda, urobil mi presne sono a na základe toho ...ale teda, to som mala riadne šťastie
Ja som to mala pri kalcifikácií rotatorovej manžety ramenného klbu (neviem či som to úplne správne napísala). Ľudovo "zamrznuté rameno"