Bolesť prsníkov a zároveň aj na hrudi

ela1988
3. feb 2021

Zdravím všetkých
Zakladám toto fórum preto lebo uz si sama neviem rady. A zrejme ani moji doktori...
Pred asi mesiacom má začali strašne pobolievať prsia. Šla som teda ku gynekologicke, ta má prezrela, prehmatala a povedala že to zrejme budú hormóny, cyklus. Pre istotu mi dala ale papier na sono (tam má žiaľ objednali na 15.4.)
Neskôr po pár dňoch má okrem pŕs začalo bolieť na hrudi priamo pod kľúčnou kosťou, aj stred hrude, rebrá, lopatky. Občas má dokonca bolia kríže keď sa zohnem v práci... nechápala som tomu tak som šla k obvodakovi. Ten má poslal na RTG hrudníku.
Ten podľa jeho slov nepreukázal nič len akýsi klaciofat a zápal priedušiek, podľa neho slabý. Tak má poslal k neurologovi 😀 a ten mi nakoniec predpísal obyc Nalgesin od bolesti.
Chcem sa spýtať zienky prosím Vás, nemáte tu poňatie z čoho je ta bolesť? Hruď - paliva bolesť, prsia bolia na dotyk, rebrá tiež...lopatky bolia. Ako ja som uz zúfalá. Mimochodom testy krvi a mocu kt urobil obvodak bolo vraj ukážkové.
Ďakujem !!!

evulienkaeko
3. feb 2021

@ela1988 ja neviem ale ja by som absolvovala aspon CT alebo MR. Ja som mala teraz bolest hrudnej kosti, vyzarovalo to doprsnika, mam za sebou sono prsnikov., Mr mozgu, MR hrudnej kosti aMR krcnej chrbtice.ja som to mala ortopedicke, krcna chrbtica a hrudna kost. Pomaha cvicenie. Ale urcite treba viac vysetreni.