Ahoj dievcata. Mam taky problem. Asi 2 roky uzivam hak lebo mi bola diagnostikovane predcastne ovarialne zlyhanie. Par krat sa mi uz pocas uzivania urobila cysta na vajecniku ale zvycajne zmizla sama. Pred tyzdnom som bola u gyn kvoli bilesti podbruska a nasiel znova cystu. Zevraj nic vazne len neorasknuty folikul zeby sa mala sam vstrebat. Ale co ma trapi je asi dva tyzdnr bolest prsnikov. Myslela som ze po menstruacii sa to zmepsi ale nic. Neviem ci to moze suvisiet s tou cystou alebo co. Prsniky mam napnute a bolestive ako pred ms. Najviac sa bojim toho ze na lavom prsniku pri pazuche ma to boli najviac a ovela viac ako inde. Uz si namyslam vselico a mam strach ci to nemoze byt nieco vazne. Hrcku ani nic si tam nehmatam.len na tom mieste je to ovlla citlivjsie ako inde na orsnikoch. V omtobri som objednana na sono v ramci preventivky ale neviem ci nemam ist skor. Mate s tym niekto skusenost? Dakujem vam pekne Len
@gertrudka222 uplne som nato zabudla sa opytat.bola som akurat po ms tak som myslela ze preto ma este trosku bolia. O 3 tyzdne idem na kontrolu tak sa opytam.ako uz som mala dakedy cysty a gyn povedala ze prsniky bolia kvoli tej cyste. To by ma netrapilo len ze na tej jednej strane viac... Nic asi sa zajtra poberiem na sono hoci si zaplatim tych 30 eur na pockanie...
Dakujem vam dievcata. Uz sa mi to trosku zlepsilo. 9 augusta idem na kontrolu ku gynekologovi tak som zvedava na tu cystu ci nezmizla uz. Spomeniem mu aj tie prsniky a podla toho co povie sa zariadim ci ist na sono hned alebo staci v oktobri ked som objednana....
A keď si bola na gynde, tak si sa na to nepýtala????? Ja byť tebou nečakám a zašla by som s tým k doktorovi