Bolesť prsníkov

stromberg
23. jan 2015

Chcela by som sa spýtať.. Bola som pred nedávnom u ženskej s tým že ma pobolieva ľavý prsník z boku,povedala mi že to rakovina nebude.. Čo som neskutočne moc šťastná.. Ale problém je v tom že idem na sono až v stredu.. A nahmatala som si takú malú hrčku alebo niečo podobne ale ked sa toho dotýkam nepohybuje sa to,proste je to len na jednom mieste a na dotyk dosť bolestivé.. Ked sa toho nechytim alebo si nedám normálnu podprsenku ani neviem že ma niečo boli.. Neviete čo by to mohlo byť? Nemali ste s tým daktora skúsenosti? Ďakujem moc za každú odpoveď..

anjelikdianka
19. mar 2015

Dobrý.Boli ste na sone?čo vám povedali?aj mna pobolieva lavý prsník,hrčku som nenahmatala,len mám takuý čudný pocit v prs,taku tupu olest.Kojím už 1.rok malu,ale toto so ešte necítila.

map0007
19. mar 2015

@stromberg
@anjelikdianka ahojky,ja som mala tiež také boľavboľavé prsia,aj hrcku som si nahmatala.Bola som aj na sono,no pokiaľ ma objednali na to sono,mala som menstruaciu a hrčka zmizla.Prsnik ma boli stále a hlavne ak som v strede cyklu-ovulacia.Dokonca ak mám prsia take napäté a boľavé a stlačením,vyjde aj kolostrum.No po sone povedali,že to je hormonálnymi zmenami a že som mala zdurene mliečne žľazy.Ale cyklom sa to zas zmenilo.

janka0276
19. mar 2015

aj mňa bolievajú prsia, hlavne pred menzesom, a teraz ma bolia, mám ich hrozne citlivé aj na dotyk

anjelik2509
19. mar 2015

preto sa prsia majú kontrolovať (myslím samovyšetrenie) po ms, pred ňou sa deje v tele všeličo, hormóny sú potvory, však to poznáme..Počas cyklu sa menia zvonka aj zvnútra..
Občas aj mňa zboku na prsníkov čo to zabolí, ale keď si hmatám, nič tam nie je...Síce už nekojím 3/4 roka, ale mlieko stále mám, troška, pár kvapiek, tak to pripisujem tomu...

blue99
20. mar 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
spirit16
20. mar 2015

Mna bolelo lave prso asi pol roka, v noci som sa budila na bolest.
Tiez som mala strach, ale k doktorovi som sa akosi nevedela odhodlat.
Nakoniec to bolo od chrbtice. Chodim na masaze a bolest je prec.