Ahojte, mate niekto skusenost s bolestou prsnika aj mimo menstruacie? Mna uz 5. den pobolieva lavy prsnik...taka tahava tupa bolest, ktora najskor zacala na vonkajsej strane a teraz mam pocit ze prsla na vnutornu...Som v strede cyklu. K lekarovi som uz volala ale jasne pani sestricka ma este dost casu...takze na objednanie sa na sono alebo k lekarovi si mam pockat do poobedia potom sa dohodneme (nase zdravotnictvo).
takýto problém som riešila pred pár dňami, 3 dni pred začiatkom menzesu ma tiež začal bolieť pravý prsník, nemohla som sa ho ani poriadne chytiť, nenahmatala som si tam žiadnu hrčku ale pre istotu som išla k doktorke, bola som z toho v hroznom strese, predstavovala som si všetky možné diagnózy, na sone mi nezistili vôbec nič, žiadne hrčky ani nič podobné, moja doktorka povedala, že mám skúsiť masáže chrbtice, že to môže byť aj z toho,
mna bolel pravy prsník ,najprvakoby zapal ,potom to prešlo,abolo len ako nejaké pichanie.bola som na sono aničchvala bohu bolo všetko ok.lekárka sa vyjadrila,že to môže byť aj od chrbtice.mne picha sem tam doteraz