Bolesť prsníka a veľký strach

pumperlik
28. júl 2019

Prosim ,musim sa nejak upokojit lebo sa zblaznim .Mam bolesti praveho prsnika na dotyk a stacenie to dost boli ,u lekara som bola bic nenasiel no objednana som na sono o tyzden do vtedy sa zblaznim on strachu

jany149
28. júl 2019

@pumperlik hlavne sa ukludni,netreba mysliet na najhorsie....ak nie si pred menstruaciou,kludne to moze byt aj z chrbtice....

smile31
28. júl 2019

@pumperlik ahoj ja som mala palcivu bolesť v ľavom prsníku a bola na vine preťažená chrbtica

lubik87
28. júl 2019

@pumperlik aj ja som mala bolesť strašne silnú ako po modrine ..mám fibrom takže krvy by mi nedorezali ..samozrejme a chvála Bohu to bolo len z chrbtice ...plus prilis presileny prsný sval a stále som si to skúšala či je to menšie väčšie čiže som mala domackane ubolené celé prso

misa2704
28. júl 2019

Hlavne kľud. Ako píšu baby vyššie môže to byť kľudne z chbrtice ale aj nemusí. Mňa napr bolelo raz od chrbtice, potom zasa po boku prsníka smerom z podpazušiu sono ukázalo dobré až na to že mám fibrom tiež mi to nebolo jedno no stres určite nepomôže. Hlavne si to stále nemačkaj a nesnaž sa na to myslieť. Ozaj všetko je v hlave buď kludna 🙂 dr keby niečo nahmatal urobili by ti sono aj urgentne. Aspoň u nás to takto je. Nemáš napr pred MS?

pumperlik
autor
29. júl 2019

@misa2704 pred MS ma inak boli,to je bolest na dotyk na jednom mieste pri stlačení

eliska13
29. júl 2019

@pumperlik ak lekár nič nenašiel bude to dobre

misa2704
29. júl 2019

@pumperlik neboj sa všetko bude v poriadku. Kedy ideš na to sono?

lienocka73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pumperlik
autor
1. okt 2020

@lienocka73 nič, asi to boli len hormóny,,,, teraz to mam pred menzesom stale