😕 Zienky prosim o radu-vcera bolo presne 5rokov,co som po porode..V poslednom case mavam strasny PMS(predmenstruacny syndrom)-viem,ze to trapi vacsinu tu na MK...Ale zhruba 2tyzdne po menzese ma strasne bolievaju prsia,mam ich tazke a pocit ako ked sa vam nalieva mlieko do prs...A hoci mam len A-cka mam ich ako olova a bolestive na dotyk...No a dnes som si stlacila prsnik a zistila,ze sa mi vytlacilo ako keby mlieko,najprv bezfarebna tekutina a potom biela...
Som z toho v soku..
Mate nejaka podobny problem alebo stretla ste sa uz s tym? Podotykam,ze tehotna nie som a uz ani neplanujem dalsie dieta-neuzivam ani antikoncepciu.
V auguste som objednana na preventivku ku gynekologicke-urcite jej o tom poviem...Budem vdacna za kazdy nazor a radu....diky 😉
Pravde podobne mas rozhazene hormony, to co ti vyteka z bradavek zapricinil vysoky prolaktin.
Nic to nni, ale pokud byste se pokouseli o babo, toto vam to muze prekazit...tak ako nam....(nasadi se hormon.lecba) ale vse se spravi a pote se podari.
Ale urcite si vyzadej k prevetivke sono prsou, at mas jistotu ze je vse ok🙂, aj ked 14po menzesu to bude jisto ovulacia 😉