Bolesť pri trhaní aj po štvrtej injekcii

bibimimi
26. jan 2022

Mali mi trhať zub... Ale aj po 4. Injekcie ma to bolelo keď ťahali tak to nechali tak...poslali ma radšej ku inému odborníkovy .... Myslíte že mi ho vytrhne nejak bezbolestné ?

chrobacik41
26. jan 2022

@bibimimi ja som si so zubami teda vytrpela, bola som u stomatochirurga kde ma poslala moja zubárka keďže mi zostali 3 zuby len take kvazi pahýle a 4 zub mi mal tiež vytrhnúť podľa rtg. No a čo sa nestalo asi dva dni pred zákrokom ma práve ten spodný zub začal neskutočne bolieť. Obávala som sa trhania tých pahylov a paradoxne tie boli vonku ani nie za 5 minút všetky 3 , na ten 4 spodný mi dal 3 injekcie aj tak nezabrali bolel jak svi@a a nie a nie ísť von. Hajz@k jeden. Ani za svet po cca 10 minútach sa konečne podarilo ho vytiahnuť strašne veľa hnisu mi odtiaľ vytieklo a to som ani nemala opuchnutú sánku nič a spod zuba toľko hnisu. Išla som odtiaľ ubolena ale mam pokoj. Takže tak. Ak ti ten zub robí problémy a máš bolesti treba ho dat von. Teda podľa rtg. Ako píšem mne nezabrali 3 inj na 1 zub ale vydržala som to . Chcela som to mat čím skôr za sebou. Skus kontaktovať stomatochirurga. Držím palce.

natalis1998
26. jan 2022

@bibimimi podľa mna si mala zle pichnutu injekciu. Pretože pri trhani sa pichá na iné mesto ako pri bežnom zákroku. Mne trhali 4 zuby múdrosti a nikdy som to necítila, cítila som tlak len v kosti čo je normálne. Skúsila by som ísť k zubárovi zameraný na stomatochirurgiu.

mamina0078
26. jan 2022

Podla mna zle ti pichli injekciu

spadnutaslivka
26. jan 2022

Keď je hnis, tak proste injekcie nezaberajú, lebo sa tam akoby nedostane tá látka alebo ako by som to vysvetlila.

dominidi
26. jan 2022

Tiez si myslim ze zle pichnute..ja som mala tazky zakrok, mal na to aj zvlast striekacku aby napichol priamo nerv, cize ti v podstate odumre cast tvare😀

nikpa
26. jan 2022

@bibimimi keď máš silný zápal tak injekcia nemusí zabrať. Pochybujem, že by zle pichli 4x

janetinka27
26. jan 2022

@bibimimi ahoj, mne vytrhli uz viacero zubov, naposledy pred 2 tyzdnami, vzdy to bolo bez bolesti, ale raz, minuly rok mi nezabrali ziadne injekcie. otrasna bolest, bola to zadna dolna stolicka. musela som to len vydrzat, dlho sme sa trapili, velmi to bolelo. uz som sa potom zatala a povedala som, ze ja tu bolest uz jednoducho nevydrzim a vtedy prave zub vysiel. mala som tam nejaky zapal, ale nevedela som o tom.

lenkamatkova
26. jan 2022

To muselo byť zle pichnuté. Ja som po 1 injekcií mala umrtvenú časť tváre a necítila som absolútne nič. A umrtvenie mi trvalo niekoľko hodín až mi to išlo na nervy. Neviem si predstaviť, že by mi dal viac injekcií. Odporúčam chirurga čo sa vyzná, odborníka.

bibimimi
autor
27. jan 2022

Ďakujem vám.. bola som u stomatológa... Ten mi to vytrhol úplne bez bolesti... Takže ak budete mať aj zápal treba vyhľadať iného zubára ktorý vám to urobí bezbolestné

vanda323
27. jan 2022

@mamina0078 Mne raz zubárka tak pichla že som nemohla žmurkať s okom

mima1991
28. jan 2022

@spadnutaslivka ta ,,latka" sa nema dostat pod zub ktory sa trha, ale do nervov, mne ked trhal zub mudrosti naraz s dalsim zubom dole, injekciu pichol aj nad klb a dole na dalsie 2 miesta, jednu injekciu takto rozdelil, cize musi sa aj zubar troska vyznat, kde tie nervy su, kde treba pichnut, ale konkretne pod zub, do hnisu nikto pichat injekciu nebude

spadnutaslivka
28. jan 2022

@mima1991 ja som nikde nehovorila, že sa má dostať pod zub. Mne opichal aj hore, aj nabok, aj neviem kam všade, počkala som asi 15-20 min, aby zabralo, ale aj keď som cítila mierne stŕpnutie, nebolo to dosť na "bezbolestné" trhanie zuba. Tak pichal ešte raz- opäť asi na 3-4 rôzne miesta... keďže to ani po ďalšom čakaní nebolo ok, išiel ťahať, že hádam sa bude dať... Kokos, pôrod som zažila viackrát, ale teda ani jeden nebolel tak, ako to trhanie zuba. To, že keď máš zápal, ti tam tá injekcia dobre nezaberie, nie je novinka.

mima1991
28. jan 2022

@spadnutaslivka dobri zubari robia bezbolestne, myslim to seriozne vazne ako clovek ktory ma fobiu zo zubarov :D nasla som si sukromnika, ktory mi hned na prvej prehliadke zahlasil, ze pracuje bezbolestne a je to naozaj pravda, mala som velmi silny zapal, takze to nie je pravidlo, ze injekcia nezabera. Mrzi ma, ked ma niekto skusenosti s bolestou pri trhani, ale vzdy ide len o schopnosti zubara

bibimimi
autor
29. jan 2022

@spadnutaslivka aj mne zubárka všade pichala a nič bolelo.. tak som išla ku inému a tam ma to nebolelo.. a nepichal mi nikde len okolo toho zubu a to som ani necítila injekciu