Bolesť pri srdci, štípanie, bolesť zubov

nikuskaakolarova
12. máj 2022

Ahojte idem si k vám po radu znova ,už dlhšie mám takú bolesť pri srdci a ľavej ruky a občas aj do pravej neviem či to nazvať bolesť alebo ako keby struna alebo štipkanie alebo neviek k čomu to prirovnať🙈😁🤷‍♀️občas to cítim aj v pravej ruke alebo pri lopatke a aj do nôh mi to ide a aj zuby má na tej ľavej strane bolia no ide o to že mám aj tetaniu,panicku poruchu,úzkosti psychiater mi povedal že to bude skôr buď od chrbtice alebo že mám nejaký zápal v tele len ja necitim zeby má bolela chrbtica jedine s čím mám trošku problémy su kríže a občas cítim také puknutie na hrudi keď si robím napríklad cop viete mi prosím poradiť máte to niekto zo psichyky? Lebo ja sa zase len bojim že infarkt alebo čo Ďakujem za každú normálnu radu

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@mb2021 ale mne to netrpne skôr také tuhnutie🤷‍♀️

nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@mb2021 a niekedy až do prstov mi to ide

drzaopica
12. máj 2022

@nikuskaakolarova prečo nejdeš s chrbticou k neurológovi?

kacena4
12. máj 2022

moze to byt z tetanie a moze aj od chrbtice treba si to dat vsetrit a uvidis

nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@drzaopica ale ja necitim zeby má bolela chrbtica iba kríže občas a doktorka povedala že uvidím ako ma to bude bolievat a že ak ma to bude stále tak pôjdem na rehabilitácie

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@mb2021 aha to som nevedela

nikuskaakolarova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikuskaakolarova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@mb2021 ja že by ma to bolelo keby mám problémy s chrbticou

viestta
12. máj 2022

@nikuskaakolarova bolesti z chrbtice môžu vestrelovat do nôh, do rúk, okolo hrudníka. Závisí od toho kde tlači na nerv. Určite smer neurológ, potom podľa stavu rehabitacie

nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@viestta a môže to byť bez bolesti? Že necítim žiadnu bolesť chrbtice? Mám problém len s križamy a ďakujem za odpoveď ♥️🥰

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@dreamss to je čo prosim vás 🙂😊

nikuskaakolarova
autor
12. máj 2022

@dreamss o tom som ešte nepočula 😁😁ja mám covid za sebou ešte pred vianocami 😁🙂

dreamss