som 19m po porode mala ma natrhla a doktorka vravela ze budem tak tak okolo15-20stichov este mi aj opuchla sex sme sa pokusili mat az po 600nedeli samozrejme ze to nebolo ono ale snazili sme sa to rozbehnut aspon raz za mesiac ked mala mala 10m tak uz to islo dobre nebolelo to moc ale predsa len bolelo a boli doteraz ked ide dnu to boli nehorazne pouzivame gel s tym sa to zlepsi ale nie o moc a ked uz je dnu tak ako keby mi do niecoho narazal uvazujem ist buduci mesiac doktorke ale myslite ze mi pomoze alebo je to trapne tam ist koli tomu ze mam onicom sex pretoze ja ho doslova iba pretrpavam dakujem
a co ocakavas ze sa zmeni ked o tom napises na sklo? 😀 obuj si tenisky na nohy a smer gynda 😎
@kengurica tak ale tu ma nepozna tolko ludi a zasa je ine to napisat a povedat niekomu do oci
určite choď k lekárovi. my s mm sme mali takýto problém viac ako rok. najskôr to bola skutočná bolesť ale potom to bolo o mojej psychike. až raz som si povedala dosť, dožičili sme si čas šlo to ako po masle 😉
a my ti telepaticky na dialku pomozeme ;). porozmyslaj radsej nad navrhom kengurice..
@safranca15 mas 3 deti tak na gyndu by si mala byt zvyknuta...gynda su skoleni ludia, ti uz toho videli... ak ta too potesi mam v okoli jednu gynekologicku a ta vravi ze to uz musi byt skutocne nieco aby ju to priviedlo do extazy 😀
ako vidim rypacky sa nasli ja som sa slusne spytala ak tu ma neaka problem s tym tak nech sem nepise
@safranca15 no dnes je tých rýpačiek veru dosť🙂 to bude asi nejakým blbým postavením slnka a mesiaca, či ako sa to povie..... 😀 😀
@misaelka a ty nemas ani jedno tak ako mozes vediet ako to je po porode
@safranca15 ja ti neviem inak poradit lebo tento problem som nezazila..ale urcite sa nehambi gynekologicke stym moja raz davno povedala ked sex boli tak nemas sexovat ze nieco nie je v poriadku treba to pozriet popripade preliecit mozes mat aj zapal alebo tak..nemusi to byt len tym ze si bola natrhnuta..nech ti to neni trapne od toho tam ona/on je aby ti pomohli
@miadi konecne normalna odpoved dakujem
@safranca15 ale no tak ja som do teba nechcela rypat len som chcela napisat ze za 3 tehu si musela absolvovavt prehliadok u gyndosa habadej, tak sa ho snad nebudes bat... chcela som ta len ukludnit ze tvoj problem asi neni taky s ktorym by sa bezny gyndos nestretol. asi ti zle vyznelo co som napisala ale nemyslela som nic zle. peace 😉
@misaelka tak prepac ja som myslela ze rypes pretoze ja mam iba jedno zive a 2mrtve ale napisane ich tu mam pretoze na ne nazabudnem nikdy
@safranca15 to mi je luto naozaj ☹
@safranca15 aj mne je luto to s tymi tvojimi detmi, ale to nic nemeni na tom, ze bolest znamena problem. a si predsa dospela a zodpovedna k svojmu telu, takze by si mala ist k lekarovi, ked to je take zle.
@safranca15 urcite skoc na gyndu, to my ti tu tazko budeme radit, preco mas bolesti. Kazdopadne, ak je bolest pri sexe, treba sa o tom zmienit lekarovi..drzim palce
Urcite chod ku gynekologovi, moze byt nejaky problem, zle zositie napr. Neviem ci kojis, ale vtedy tiez moze byt trosku problem, zvyseny prolaktin. Doktor ti poradi, co s tym, dnes je kopec vselijakych moznosti, gelov, doplnkov, ktore mozu pomoct. Mne tiez dr po sestonedeli daval letacik, kde bol kopec roznych farmaceutickych vydobytkov, nieco z toho urcite zaberie 😉
@safranca15 buduci mesiac necakaj, naco? chod hned ako sa bude dat. taketo bolesti pri sexe a este aj s pouzitim lubrikantu nie su ok. treba ta poriadne vysetrit, ci tam niekde nemas nieco v zmysle ranky, ci tam nemas absces alebo nejake lozisko zapalene. ked nic nenajde, co by to vysvetlovalo, tak potom skusaj kadejake samoliecby. najprv odborne oko smerom dnu
@safranca15 ja som mala tiež tento problém a hneď som to povedala doktorovi.Aj my tam niečo dole poletoval a mala som pokoj. Prečo sa trápiš.Daj si to poriadne prezrieť to nie je normálne.
@safranca15 myslím, že nie je normálne aby ťa to tam bolelo.
@safranca15 niečo podobné som zažívala ja po prvom synovi, a myslím že to bolo šitím, ale bolelo ma všetko, trvalo to vyše roka a pol kým sme nečakali druhé dieťa, pri porode som mal super doktorku, kt. ma aj dobre zašila, a od vtedy to bolo super, tak neviem či to môže byť tým šitím alebo nie
osobne podľa skúsenosti si myslím, že je to šitím 😉
@danielahamar a aka je skusenost?
@safranca15 vlastná 😀D vonku to môže vyzerať super zašité, ale nik nevie ako sa to uloží vnútri, ja som si po prvom nemohla poriadne sadnúť ešte rok 😅 a to mal len 1900g a po staršom, kt. mal 3500g som sedela hned po pôrode a veľa vecí s tým súviselo 😉
@safranca15 ja svojej gynekologičke vyklopim všetko co ma trápi, aj problémy so svokrou 😅, a určite moja skúsenosť je taká, ze vie dobre poradiť. Netreba sa báť, veď lekár je na to, aby pomáhal. 😉 S bolesťou som tiež mala problém pol roka určite, ale myslim, ze u mna to vymizlo samé.
......no ked ti nebolo trapne napisat o tom sem, kde mas aj fotku, tak by ti nemalo byt trapne ist ku gynekologovi, lebo iba ten ti dokaze poradit......