Ahojte mamicky chcem sa Vas spytat je to intimne ale neviem si rady, som tri mesiace po sekcii a uz sme muzom mali pohlavny styk, ale strasne ma to boli, ako keby som zas bola panna☺️Ale teda nie som, a este ked idem potom cikat ma to pali ako ked mi vYtiahli cievku, gynekolog ma kontroloval po sestonedeli aj posielal moc na kontrolu a vsetko je ok..
Este mi povedal ze ked kojim som suchsia ze si mam kupit lubrigacny gel, tak sme si kupili boli to tak ci tak..viete mi poradit, alebo mate niektora podobnu skusenost???
Mne pomohli Ialuna vaginalne capiky. Odporucil mi ich moj gynekolog, kedze su zeny po porode "suchsie".
ahoj, je to bezny problem po porode. So sekciou to nema nic spolocne. Ano, aj cas to vyriesi ale ked nechces cakat mesiace, tak lepsie riesenie je lubrikacny gel alebo vag.cipky. Mne gynekolog odporucil lubr. gel Astroglide. Pomohol!
To ze mas problem aj po pouziti gelu moze byt preto, ze este stale mas nezahojene ranky z predchadzajucich pokusov "na sucho". Popripade ta irituje ten gel. Uplne ta chapem, nie je to ziadna sranda. Ja som nikdy pred porodom lubrikacny gel nepouzila a po porode som nechapala ze co sa deje. Aj muz si robil srandu ze je zo mna zase panna. Az gynekolog ma presvedcil o tom ze ked je sucho tak to proste nepojde 😀
Presne, presne, do bodky presne som to zazila. Akoby som to ja pisala pred par mesiacmi. Spravilo sa to same, proste jedneho dna to nebolelo a odvtedy to uz neboli. Mne to trvalo 8 mesiacov. Bola som uz z toho nestastna, frustrovana, no gynekolog mi stale vravel, ze to chce len cas, ze vsetko je ok. Je to aj dojcenim, ale asi aj o psychike, ako si nastavena. Ja som citila taku ostru bolest, ze to bolo jednoducho nemozne. Mysli pozitivne a casom sa to urcite upravi.
Ja som po sekcii nemala zidne problemy so stykom, akurat ze som bola urcite suchsia, ale po prirodzenom porode to bola bolest riadna, ale chcelo to ttochu casu, skusali sme az to bolo fajn. Jedine co moze po sekcii boliet je to, ze si suchsia, s vaginou sa ti nic nerobilo takze tam nemoze byt pricina potom uz len psYchika.
@ppetronela1 zájdu na vyšetrenie ku gynekológovi a opýtaj sa ho na to.... Každopádne nie je to v poriadku,možno ide o nejaký zápal....
Mne sa zdá, že aj ja som mala volakedy podobný problém, ale prešlo to. Chce to len čas. Neni to nič nezvyčajné.