Ahojte, mám dosť vážny problém. Priateľ pracuje v Nemecku a chodí domov každé tri týždne na pár dní. Takže si viete tých pár dní predstaviť.. 😀 ja z toho ale viac menej mám len bolesť pretože ma už od prvého sexu a každý ďalší bolí celý spodok tak ze sa toho nemôžem ani dotknúť. Skúšali sme už aj lubrikant aj keď to očividne nie je kameň úrazu.. Nie je to ani tým že by bol nejaký drsný, ide do mňa pomaly jemne. U gynekológa som bola a neviem či on je neschopný alebo ja taký unikát. Nevie mi pomôcť. Má niektorá z vás taký problém? Ak áno naozaj by som potrebovala radu. Ďakujem.
Ja som takýto problém tiež dlho mala. Zacala som používať lactacyd... Ale však pred pohlavným stykom sa umývam len čistou vodou a aj po pohlavnom styku len čistou vodou. 🙂 Skúste mať dlhšiu predohru a podľa možností nepoužívať "hračky" ... Hovorím len z vlastnej skúsenosti,aby sa niekto neurazil 🙂
A ešte jedna vec nehoľ sa pred stykom... Najlepšie deň pred stykom aj keď viem,že to nieje príjemné
neviem nakolko gynekolog riesil pripadne zapaly, ale aj ja som take mala svojho casu,a ziadny ocividny zapal sice nebol, ani vytok ani nic podobne, akurat mi neskor inym vysetrenim diagnostikovali chlamydie. po ich prelieceni som uz v zivote viac ziadne bolesti nemala....
nemas nahodu endometriozu? vtedy to zvykne...alebo cystu..ale ncchem strasit, len naaahodou