Ahojte uz vyše tyzdna mám kasel suchý,dráždivý az vlhký. Dobrala som 1 antibiotiká teraz mi lekárka predpísala druhé na 5 dní, zobrala mi aj krv tak uvidíme aké budú výsledky. Mám bolesť v pravej strane pľúc úplne na vrchu ako mám prsník. Tupá bolesť až zvieranie. Predtým má to bolelo len večer a neskutocne pri nadýchnuti. Dnes to cítim celý deň nieje to az tak neznesitelné (zatiaľ) uvidíme čo príde k večeru. Pani doktorke som to aj hovorila na rtg má neposlala. Z čoho to môže prosím vás byt? Niekedy sa bojím aj nadýchnuť večer musím sedieť v posteli inak nezaspim z bolesti. Do piatka som vypísaná dúfam že má to nebude cely týždeň 24/7 bolieť lebo sa zblaznim. Nejaké rady ?
Na ten rtg ťa teda poslať mohla.
@lenkakravcova viete čo pri každom pohybe ja to naozaj nedavam normálne mi jak keby mi tam pumpuje dačo nezvladam to
@lenkakravcova a ako ste prišli nato že to je svalovica?
@januska12323 popocuvala má a povedala že dycham veľmi pekne a nič tam nepočuje tak neviem
Bola som u dr. Opätovne. Sťažovala som sa na tú bolesť. Vravel že tam nič nepočuje, pľúca čisté. Ale mňa to fakt bolelo strašne, tak som ho požiadala či nemôžem ísť na RTG. Tak ma poslal. To bolo čisté. No a potom v nemocnici mi lekár po RTG vravel že je to len podráždený sval z kašľa alebo niečoho takého. Ešte teraz rozmýšľam, predpísal mi nejaký Guarakujam alebo niečo také na uvoľnenie svalstva. Toto tiež hneď začalo na druhý deň účinkovať a do týždňa som bola s tými dzusmi fit.
Môže to byť svalovka. Viem, že to znie divne, ale ja som ju mala po 2 týždňovom kašli ešte ďalšie dva týždne. Myslela som si že za tie bolesti môže nejaké zlomené rebro alebo zápal pľúc, ale bola to obyčajná svalovica z kašľa. 😀 Hneď keď som potom nasadila džúsy z červeného ovocia - tak do 2 dní to bolo preč. Dovtedy som si myslela že "zomieram", lebo ešte aj pri stavaní z postele ma to bolelo a tiež aj pri tom dýchaní, a pri kychnuti to bol koniec sveta 🫡😃