ahojte chcela bysom sa opýtať, ci s tym niekto nema nahodou skusenost..uz asi tyzden a pol na dost intenzivne - cely den boli pravý bol...nie len ako ked boli klb ale tak zruba od casti jak je bedrovy klb po pas...menila som postel mam problem s chrbticou a kupila som kvalitne tvrde madrace, spim na rovnom bez vankusa. paradoxne krize ma prestavaju bolet co bol ucel a zase ma zacal bolet tento bok ale iba jeden... 😕 moze to byt zmenou madraca ??
@libawet praveze do noh nevyraza 🙂 len ten pravy bok od tej polky zadku po pas najpresnajsie ked si dam ako keby ruky do pasa a stlacim tam koncia tie kosti asi bedrove, ci jake su to, tak potial to nejako ide..joj neviem to opisat pisem jak madar snad z toho cosi vyrozumies 🙂...fakt je ten ze som mala predtým makky madrac a teraz som si umyselne kupila tvrdy ze je dobry na chrbticu..zeby sa tam cosi pohlo no skusim nejakého napravaca
@lubiss môže a je aj možné, že ak Ťa boleli kríže, niečo sa tam už pohlo. Pomohla by dobrá, odborná masáž a možno chiropraktika/napravenie, ak by teda bolo potrebné, čo by dobrý a skúsený masér zistil. Nejde Ti tá bolesť aj ďalej, nižšie, do nohy dolu?