Bolesť pokožky hlavy na dotyk

19. apr 2023

Ahojte už mesiac cítim pálenie pokožky hlavy,zmenila som sampon na brezovy,ten mi vysusoval pokožku hlavy až sa urobili lupiny,tak som zmenila sampon z lekárne s aloe vera. Pálenie už aj odstúpilo ale mám bolesť pokožky keď sa dotýkam. Neviete mi poradiť čo by mi mohlo pomôcť? Treba mi aj vlasy nafarbit,už mám poriadne odrasty 🥲 Ďakujem

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

Nosis vlasy v gumicke?

gabym
19. apr 2023

Ja mám presne to isté a tiež cca mesiac. Myslela som si že na mňa ide choroba ale nejde, neviem z čoho to môže byť 🙄

zuzka0605
19. apr 2023

aj ja to mam a tiez neviem cim to je.

gabym
19. apr 2023

Inak baby to s tými vlasmi v gumičke nieje blbosť, lebo ja ich doma nosím len stiahnuté.. Vy ich máte tiež v gumičke? Ak áno, tak sme zistili možno príčinu 🙂

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

@gabym preto hned ta otazka 🙂 ja napriklad nosim malokedy v gumicke, preto som na to citlivejsia po kratsej dobe, samozrejme zavisi aj od gumicky, aj ako to mam silno stiahnute a najma ak mam cop vyssie, tak vtedy ma to boli viac

nikaeli
19. apr 2023

Mňa tak bolia, keď sú mastnejšie vlasy a sú v gumičke.. Po umytí a vysušení bolesť zmizne.

gabym
19. apr 2023

@tyrkysova_kobyla ja zas nemám rada rozpustené vlasy, mám ich dlhé a mám 2 mesačné bábo tak musím mať stiahnuté vlasy v drdole (ako vravíš - hore) lebo to sa nedá narábať s dieťaťom s rozpustenými vlasmi 😬 teda aspoň mne

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

@gabym mna babo este len coskoro caka, takze verim tomu, ze gumicke sa nevyhnem 😅

kvetinka75
19. apr 2023

@nikaeli mňa tiež keď ich mám mastné. po umytí nič.

autor
19. apr 2023

@tyrkysova_kobyla nenosím vlasy v gumičke,len keď idem do sprchy

autor
19. apr 2023

Mňa niekedy boli viac na dotyk a niekedy menej, aj častejšie na umelých svetlách v robote. Už mám skoro trojmesacne odrasty na vlasoch a trebalo by mi už nafarbit, farbí si niektorá vlasy? Myslite že môžem? 🙂