Ahojte, stretli ste sa niektorá s bolesťou pokožky na hlave? Používam čisto prírodnú kozmetiku na vlasy, farbim si vlasy už hennou indickou..2-3 mes...vlasy nezatazujem, nefenujem... umývam vlasy 2-3 do týždňa. Bolesť trvá niekedy celý deň, hlavne ako je temeno...
Mňa tak bolela hlava z krčnej chrbtice
Fúha tak toto si už mala preriešiť radšej s doktorom keď je to taký dlhodobý problém. Na vlásky užívaj vlasové hnojivo pomáha veľmi rýchlo zabráni vypadávaniu a rastu hneď nové vlásky. Neviem ti poradiť asi fakt len tu dr nech niečo nezanedbas
Môže to bolieť aj keď používaš stipec a mne sa to stalo vtedy keď som brala antibiotika mala som citlivú pokožku a nielen na hlave ale aj na chrbáte.
@ella282 ja som mala zo stipca dosť otlacenu hlavu, asi som nemehlo... Ale mam dlhé a veľmi jemné vlasy, keď chcem aby to držalo, utiahnem, či zopnem fest a potom sa večer čudujem ako ma to na dotyk bolí. Ale to už viem rozoznať, pamätám ze pred rokmi som sa zarazila ako ma boli hlava bezdôvodne a ked som rozpustila vlasy, zrazu to bolo jasné. A to pritom bola vtedy taka typická bolesť hlavy, nie vyslovene pokožka. Ale môžeš mať iný problém, neviem, len proste fakt existuje bolesť aj pre takú blbosť ako zopnute vlasy
@zuzka565 ako ten bolesť ste cítili ďakujem ?
Mňa takto boli keď mám dlho vlasy v gumičke 🙂 a odkedy ťa bolí ? Nemôže to byť tou hennou ?