Bolesť podbruška, riedka stolica

sofi2030
5. sep 2024

Stretla sa niektorá s niečím podobným? V pondelok mi skončila ms v utorok som sa zobudila s bolesťami hlavy, s upachtym nosom, so zvýšenou teplotou a bolesťou celého tela, bola som ako opitá, nevládala som stáť, sedieť, pohnúť sa, proste nič… v stredu, keď som ráno vstala, tak ako keby som deň predtým nemala nič z toho čo som napísala. Večer som sa zobudila s tým že ma bolí podbruško ako pred ms a teraz som zase vstala s tým že mi strašne treba na toaletu a mám riedku stolicu, stretla sa niektorá s niečím podobným? Ďakujem za Vaše komentare.

viera
5. sep 2024

@sofi2030 zjavne viroza….

regsy
5. sep 2024

@sofi2030 Presne tak som sa v utorok zobudil ja, s takmer identickými príznakmi. Urobil som si test a vitaj COVID 🫣

anketkarka
5. sep 2024

Tiež mi to príde ako covid.

barborkabar
5. sep 2024

@sofi2030 je teraz nejaká viróza aj susedia moji zvracali hnačkovali. ale inak ja to takto mávam zvyčajne počas ms hlavne pred a po. a z tepla ani nehovorím.

ssimusska
5. sep 2024

@sofi2030 Ja zasa podobne. Včera som sa zobudila ako s bolesťami všetkých svalov a kĺbov v tele a s upchatým nosom, celý deň som prespala. Dnes som sa zobudila a ako keby mi už nič nebolo, len ešte trochu smrkám. Asi viróza no 😄