Bolesť pod uchom

gemerka17
31. okt 2021

Ahojte, už vyše roka ma pobolieva vyznačené miesto na obrázku. Pôvodne som si myslela, že je to krivo uložená osmička, ktorá tlačí na ostatné zuby. Cez leto som sa odvážila a chirugicky sa osmička vybrala. Žiaľ nič sa nezmenilo. Stále ma tam pobolieva, tak isto mam na danej strane zväčšenú krčnú mandľu, a tiež ma pichne v hlave na tej strane niekedy. Skúšala som aj biolampu, avšak skôr sa mám po nej horšie. Bola som u zubára, na sedmičke mam dlhšie už nález na koreni – avšak je nezmenený, čiže nevie sa určiť či je to zo zuba. Nechcem zbytočne podstupovať resekciu alebo jeho vytrhnutie kým si nie sme istejší. U zubára mám spravené RTG aj CT zubov. Myslela som si, že keď tam vyrezať osmičku von, tak mi to prestane, žiaľ nebolo to tým.
Chcela by som sa teda spýtať, či ste mali niečo podobné, alebo aké vyšetrenia ste podstúpili a kam ste sa obrátili ? Prípadne, čo by to mohlo byť ?

Ďakujem za každú skúsenosť

leamax
31. okt 2021

@gemerka17 nemoze to byt z krcnych svalov?ja mavam problem s krcnou chrbticou,fyzioterapeutka mi krk viackrat masirovala a vzdy mi uvolnovala aj tieto svaly vpredu (tahaju sa od ucha smerom ku klucnym kostiam).skus

gemerka17
autor
1. nov 2021

@leamax ďakujem za odpoveď. Skôr by som povedala problém s čelustným klbom, ale zas na druhú stranu môžem otvárať ústa normálne

veronsono
8. jan 2023

@gemerka17 prosim ta prisla si na to co ta to tam bolelo? Mna to tam pobolieva toez uz asi cca pol roka a neviem co to moze byt tiez som myslela ze to ide zo zubov ale nebudu to zuby.

wladkowladko
3. apr 2024

@gemerka17 prosím ťa ako to dopadlo s tou bolesťou? Prišla si na niečo?

wladkowladko
3. apr 2024

@veronsono ahoj, prosím tá ako to dopadlo s tou bolesťou? Prišla si na niečo? Tiež mám takúto bolesť cca rok

gemerka17
autor
3. apr 2024

@wladkowladko ahoj zatiaľ lietam po lekároch, zatiaľ bez výsledne