Ahojte nevie alebo nema niekto skúsenosti s bolestou pod pupkom az k podbrušku?Mam za sebou už všetky možne vyšetrenia a nikde nič...Gynekolog vždy tvrdí že u neho je všetko ok a bolesti už mam vyše roka ..
@smejko126 a co ti pomohlo ??? Ja som zacala brat probiotika lekarka tvrdi ze vysledky su ok akurat mi nasli cysty na vajecnikoch a maternici cez ct vysetrenie, a mierne zväcsenu pacen,idem aj na magneticku co ukaze som velmi zvedava. Nakolko v maji pecen bola ok a teraz vraj je zväcsena o 17 cm ...
@leameleg ano to aj mne všade tvrdili že je všetko ok 🤷♀️Ale bolesti boli stale tak som si našla tu súk.kliniku a konečne po 5 rok. som zistila čo mi je 🙏Ako prvé bolo u mňa úprava stravy ale to masaker pre človeka ktorý je zvyknutý jesť celý život všetko a zrazu nemôže skoro nič 🤦♀️A ano probiotika si zvolila super len tam dosť záleží aj od toho ake berieš najlepšie by bolo pre teba probiofix inum kedže to možeš aj keby si bola na niečo alergická alebo ti čosi z jedla škodi.Tak dúfam že aspon tebe naši dr na niečo prídu 🙏 Lebo naše zdravotníctvo katastrofa 🤦♀️🤦♀️
@smejko126 ja nenormalne bojujem s nimi a vyzadujem si vysetrenia uz ma objednali konecne aj na magneticku rezonanciu natu idem 4.8 tak uvidime..idemdnes na opakovane uag, pondelok budem od mojej obvodnej vyzadovat nove krvne testy,moc,odber stolice ekg a podobne tu na sk sa treba sakra doprosovat
@smejko126 ahoj ja mam nieco podobné uz cca 3 mesiace sa nad tým trápim . Prešli ta bolesti ?. alebo čo ti zistili ? . u mňa tiež vyšetrenia ok