Bolesť pod pupkom v podbrušku

smejko126
23. dec 2018

Ahojte nevie alebo nema niekto skúsenosti s bolestou pod pupkom az k podbrušku?Mam za sebou už všetky možne vyšetrenia a nikde nič...Gynekolog vždy tvrdí že u neho je všetko ok a bolesti už mam vyše roka ..

leameleg
18. júl 2021

@smejko126 ahoj ja mam nieco podobné uz cca 3 mesiace sa nad tým trápim . Prešli ta bolesti ?. alebo čo ti zistili ? . u mňa tiež vyšetrenia ok

smejko126
autor
19. júl 2021

@leameleg ahoj 🙂 No som na tom lepšie sice stale to nieje ok..Naši dr ani po 3 rokoch na nič neprišli tak som si našla kliniku v BA a tam mi zistili histamín a presakujúce črevo tak beriem lieky vyše roka to je liečba na dlho kým sa z toho človek dostane uplne 🙈

leameleg
19. júl 2021

@smejko126 takže hiatamin dokáže človeku taku sarapatu narobit ??? Asi vyhladam aj ja alergologa, gastro a kolonoskopiu a uvidime.

smejko126
autor
20. júl 2021

@leameleg no to ano a veľmi 🙈Ale mne na gastre a kolono vobec nič nezistili a to som tam bola 2x 🙈Ale asi ozaj záleží na Dr.aký je 🤷‍♀️🤔Tak držím palce nech si čím skor ok 😉

leameleg
20. júl 2021

@smejko126 a ty si mala caste bolesti bruxha ?? Lebo ja ked sa najem tak brutal citim ako ma naduvva a aj ako creva mi pracuju aje jedno ci som hladna alebo najedena :(

smejko126
autor
22. júl 2021

@leameleg ano to som mala presne aj ja a nie ani tak bolest brucha ja som cítila ako ma bolia až čreva.Ale rotovalo mi tam neskutočne a každým dňom sa to zhoršovalo

leameleg
22. júl 2021

@smejko126 a co ti pomohlo ??? Ja som zacala brat probiotika lekarka tvrdi ze vysledky su ok akurat mi nasli cysty na vajecnikoch a maternici cez ct vysetrenie, a mierne zväcsenu pacen,idem aj na magneticku co ukaze som velmi zvedava. Nakolko v maji pecen bola ok a teraz vraj je zväcsena o 17 cm ...

smejko126
autor
23. júl 2021

@leameleg ano to aj mne všade tvrdili že je všetko ok 🤷‍♀️Ale bolesti boli stale tak som si našla tu súk.kliniku a konečne po 5 rok. som zistila čo mi je 🙏Ako prvé bolo u mňa úprava stravy ale to masaker pre človeka ktorý je zvyknutý jesť celý život všetko a zrazu nemôže skoro nič 🤦‍♀️A ano probiotika si zvolila super len tam dosť záleží aj od toho ake berieš najlepšie by bolo pre teba probiofix inum kedže to možeš aj keby si bola na niečo alergická alebo ti čosi z jedla škodi.Tak dúfam že aspon tebe naši dr na niečo prídu 🙏 Lebo naše zdravotníctvo katastrofa 🤦‍♀️🤦‍♀️

leameleg
23. júl 2021

@smejko126 ja nenormalne bojujem s nimi a vyzadujem si vysetrenia uz ma objednali konecne aj na magneticku rezonanciu natu idem 4.8 tak uvidime..idemdnes na opakovane uag, pondelok budem od mojej obvodnej vyzadovat nove krvne testy,moc,odber stolice ekg a podobne tu na sk sa treba sakra doprosovat

smejko126
autor
24. júl 2021

@leameleg Tak držím palce a pevné nervy ja som si tým prešla 3rok.po dr a stále nikde nič 🤷‍♀️ Tak dúfam že aspoň ty pochodíš dobre 🙂

leameleg
25. júl 2021

@smejko126 zajtra idem na kontrolne odbery plus opakovane usg brucha som zvedava co bude na magnetickej... a este uvidime ked ma znova gynekolog pozrie znova ze co najde

smejko126
autor
29. júl 2021

@leameleg ahooj no ako si dopadla?

leameleg
2. aug 2021

@smejko126 ahoj opakovane usg ukázalo ze vsetky orgány su v poriadku a taktiez krvne testy

smejko126
autor
2. aug 2021

@leameleg a čo teda plánuješ ďalej?

leameleg
2. aug 2021

@smejko126 zajtra mam mr panvy, gastro 27meho, gynekolog opät usg,vytery uvidime ...