Bolesť pod prsníkom

zabulka1
27. jún 2016

Ahojte dievcata mam bolesti pod ľavým prsnikom nie je to tesne asi tak 5cm pod, je to taka pychlava bolest mam to kazdy den niekedy to prejde potom zrazu zacne,neviem zistiť z coho to moze byt.

misel0806
27. jún 2016

Zistit to moze jedine doktor,ak mas taketo problemy ,,,😊

andrejusa
27. jún 2016

Presne toto aj mne byva. Niekedy to je 3 dni,potom to aj na tyzden ustupi... mam pocit ze to je odvtedy ako beriem antikoncepciu. Dr mi uz robi testy tak sa uvidi...

zabulka1
autor
27. jún 2016

@andrejusa ja to mam odkedy som prechladnuta niekedy ma to boli par minut dnes ma to boli už hodnú chvíľu,neviem ci je to z liekov alebo co to moze byt

oli18
27. jún 2016

Pod prsníkom znamená pod rebrovým oblúkom?

andrejusa
27. jún 2016

@oli18 no mna tak od stredu az po spodok. Hlavne rano je to take najneprijemnejsie,ale boli to aj cez den. Ale potom mi to na par dni ustupi. Manzel tvrdi ze pijem aj privela coca coly kazdy den a aj z toho to moze byt. Tak ozaj neviem a som zvedava na vysledky.

andrejusa
27. jún 2016

@zabulka1 no moze byt ozaj ze to je z liekov. Ked mi pridu vysledky tak napisem ci nieco zistili a mozno aj na ekg ma poslu.

oli18
27. jún 2016

No nebudem vyšetrovať, kde ktorú boli, napíšem svoj poznatok. Mňa bolelo pod ľavým rebrovým oblúkom, teda pod prsníkom. Bola som na ultrazvuk a s výsledkom som išla za gastroenterológom, kde mám aj kartu. Nič to nebolo, bola to žalúdočná kyselina. Brala som Helicid 2x denne a po prvých dvoch tobolkách to prešlo. Liek som po pár dňoch vysadila a všetko je OK.

zabulka1
autor
28. jún 2016

No ja už neviem v noci som si ľahla na ľavý bok sa to tak zacalo strašne bolieť musela som sa prehodit,teraz ma neboli nič tak neviem co to moze byt,boli ma to 2 až 5cm pod oblúkom,ak sa to dnes bude opakovať pôjdem k lekárovi

oli18
28. jún 2016

Ale keďže si tehotná, tak predsa len choď k lekárovi 🙂

zabulka1
autor
28. jún 2016

@oli18 zajtra idem k lekárovi tak som zvedavá co povie lebo je to naozaj ukrutna pichlava bolest ale ked ležím na chrbáte tak to necítim ,iba ked sedím,stojím alebo chodím no uvidím co povie a kam ma pošle ,uz nic ine nerobím len behám po lekároch tito tehotenstvo mi dava zabrať

oli18
28. jún 2016

@zabulka1 držím ti palce, nech to nebude nič podstatné 🙂

zabulka1
autor
1. júl 2016

@oli18 tak lekar povedal ze bud to je ako sa roztahujem comu prilis neverím alebo má tam maly kope tak dúfam ze to nie je naozaj nic ine,dakujem za tvoju reakciu maj sa pekne

oli18
1. júl 2016

@zabulka1 Dúfajme, že sa dá veriť lekárovi, veď uvidíš, čo bude. Hádam sa babätko ukľudní a bolesť prestane 🙂 drž sa 🙂

zabulka1
autor
1. júl 2016

@oli18 dakujem

lukasko12
11. mar 2021

Baby mna to boli nad lavym prsnikom