Nemá niekto podobnú skúsenosť. Pobolieva má pod pravým rebrom, začalo to ešte počas tehu. Mám dva mesiace po pôrode a stále ma to tam pobolieva. Sono pečeň, žlčník, obličky v poriadku. Žeby črevá? 🤷
Z chrbtice. Aj ja to mavam. Sono ok a bolesti su
@deti95060810
@erickatt no asi tak na tomto mieste. 🤷 Že by z chrbtice? To ma nenapadlo.
Aj mňa začalo počas posledného tehu pobolivat presne tam. Mala som aj zvýšené pečeňové testy po pôrode pár mesiacov, nakoniec mi zistili zlcnikovy kameň...
@11mirka22 ale veď ten by mi snáď na Tom sone videli, či? 🤔
Áno, určite... A krvné výsledky by naznačili problém s pečeňou... Budeš mať iný problém zrejme...
Aj zaludok ma.bolel, aj akoby zlcnik a je to z chrbtice
Kúpte si knihu Samoliečba zápalových ochorení od Štefana Zakuťanského a liečte sa podľa nej.
@erickatt presne tak to mám aj ja
@erickatt tiez to.mam.podobne lenze u mňa to už je veľmi dlho taka tupá bolest a nieje to nonstop niekedy to príde potom.odide a vyraza to tak.
No bola som s tým po všetkých možných lekároch obličky, CT.... nič nezistili ešte ma tiež napadla ta chrbtica ale mne to vyráža ako keby medzi rebrom a panvou
@erickatt mna tiez boli pod pravym rebrom, az mam pcoit ze to ide smerom k oblicke do zadu. nechapem nikdy som to nemala :(
Zlcnik, travenie, moze teoreticky aj z creva, napr. ak zvyknes byt nafuknuta... s chrbtom problem mam, ale to sa mi takto nezvykne prejavovat, to skor migrena a bolest brucha taka ina, az na zvracanie. Skor vyslovene s travenim, stresom - musela som obmedzit niektore jedla. Davam si na to zaludocne kvapky ak sa mi to zacne objavovat (phytoneo?), alebo od valovica bol Valochol (na zlcnik?) - nepamatam. Ale tieto problemy po porode su vraj bezne, mne dokonca neodporucil lekar ani vyberat zlcnik, ze mam vydrzat a prejde to (lebo raz som skoncila s bolestami v nemocnici, viac menej chvilu po porode). A ide jar, mozno nejaky detox pecene k tomu cviceniu na chrbat :D
Z chrbtice
@bublinka1426 aj mne to akoby cestovalo...
@karinaaaa skus este ortopeda. Ja to .mam z roboty.. a cvicenie co by pomohlo, na to som leniva
@erickatt aj mne. raz ma picha tam potom tam. ahle prevazne pod pravym rebrom,akoby ten spodob rebroveho obluka.
Akurát dnes som to riešila s obvodnou takisto som po pôrode , krv v poriadku žlčník na Sone v poriadku vraví ze to môže byť od chrbtice. A mam to nezávislé od jedla alebo pohybu nechápem
črevá pod rebrom? to hádam nie...😉