Už tri dni pociťujem pichanie pod pravým rebrom. Nie je to nejaká intenzívna zdlhavá bolesť, len akoby bodnutie ihlou, trva to 1-2 sekundy, potom hodinu nič a zasa. Môže to byť od chrbtice? Alebo žeby žlčníkove kamene? Tie diagnozy, čo som si vygooglila, sú desivé 😨
prva chyba co robis, ze hladas odpoved na tvoje zdravotne problemy na internete a sama ako laik neposudis spravne, o aku diagnozu sa jedna...niet divu, ze nakoniec prides k zaveru o desivych diagnozach , ktore nemusia mat s tvojim problemom nic spolocne...a skusenosti druhych ti k nicomu nepomozu, jedine ze ta este viac vystrasia...
co tak sa porozpravat s lekarom, na zaciatku staci ist k obvodnemu.
@mirka2707 a čo tak navštíviť lekára. Ty si myslíš že ti Google alebo mi dá odpoveď na to čo ti je? Kto to má vedieť? Mňa tiež pichávalo pod pravým rebrom a nezistili mi nič. Prestala som jesť mastné, vysmážané, jem 1/2-né porcie a prešlo to. A všetky vyšetrenia boli v poriadku.
prosim ta nehladaj si diagnozy na internete, to je asi najhorsie co mozes urobit, zbytocne sa vyplasis a potom uz k doktorovi isto nepojdes. treba is na vysetrenie mozno to nebude vobec take strasne ako si myslis, drzim palce
vyzerá to na žlčník možno ti pomôže diéta .... nemastná strava.
Kľudne to môže byť z chrbtice.Ja som po operácii žlčníka 14r.a to bolo iné pichanie a to išlo že uplne všade na hrud do zadu pod lopatku a potom som mala aj pichanie z hrudnej chrbtice a vyrážalo mi to tam kde bol žlčník.Mala som zablokovaný stavec v hrudnej chrbtici.Ale ako píšu kočky najlepšie zájsť k dr.a spraviť potrebné vyšetrenia.
Nemyslím si, že by to bol zlomené to by si nevedela ani dýchať. Ale aj tak nie sme doktori, možno bude treba urobiť aj rontgen alebo čo, takže by som šla čo najskôr k doktorovi. Ak je to žlčník alebo niečo také tak sa musí rýchlo riešiť
Zdravim. Dnes som bola pri obvodnej a tak na ultrazvuku, žlčník, žaludok atd mam v poriadku, takže tam problem nie je. No budem patrať ďalej. CCa pred dvomi tyždnami som bola na masaži, no ta masaž bola dosť drsná, azda mi maserka neposunula stavec? mohlo by sa niečo také stať? čo myslite?
Pokial ti bude pomahat prikladanie ladu na bolave miesto, v najvacsej pravdepodobnosti ide o zlcnik