Ahojte, mam uz 18 dni kasel a vcera ma neskutocne zacalo boliet na rebre pod pravym prsnikom. Citala som, ze to moze byt zlčník. Nemoze to byt presilene z kasla? Neviem ci mam ist na pohotovost, lebo boli ma to aj pri dychani a pri kasli zomieram od bolesti.
Dakujem.
skôr presilené, ak ťa to bolí pri kašli .... inak žlčník je tiež bolesť, ale nie na nevydržanie... Mala som niekoľko záchvatov.
Ja som mala toto presne pred rokom. Dlho som kaslala,suchy,drazdivy kasel. Velke bolesti presne tam,kde popisujes. Mna brala az zachranka,lebo mi az vyrazalo dych a nemohla som sa pohnut. Tiez si najskor mysleli zachranari,ze zlcnik ale potom ma doviezli ma na plucne,hned mi dali infuzku a kodein aby ma nedrazdilo na kasel. Povedali podla rtg.ze som prekonala silny zapal priedusiek a ze mam chytenu branicu a tusim neuropatiu,pozacvikovane nervy. Ja som sa len modlila aby som si napr.nekychla.som revala od bolesti ako male decko...
@majdalenka23
@deti95060810 dakujem krasne
@sijust co mam teda robit ist k lekárke alebo ako to mam riešiť dalej?
Môže to byť aj chrupavka na rebre, tá vie bolieť ako sviňa, stačí prudší pohyb, trochu sa natiahne a bolí aj celý deň
Ahojte ako ste to nakoniec vyriešili prosím? Mám rovnaký problém ale má ľavej strane. Nemôžem ani zakaslat príšerne to boli :(
@dadus_ka ďakujem pekne za odpoveď,aspoň viem,na čom som 😉 mne to trolinku trolinku ustupuje, ale keď viac kašlem, večer som tam kde som bola pred pár dňami s tou bolesťou. Ja beriem akurát vitamín C, lipozomaticky, napíšem keď ma prejde. No máme to teraz nadeleni. Ja myslím, že by mohli zabrať enzýmy, wobenzym,ale je hrozne dráhy. Aby sa ten zápal čím skôr rozptýlil. Skóre uzdravenie prajem a veľa zdravíčka 😍
Keby to bol žlčník, tak ťa to bolí furt a nevydržíš. Ja si myslim, že je to bolesť z chrbtice