Bolesť pod ľavým rebrom a chrbta

smnbrb
22. okt 2024

Ahojky chcem sa spýtať , máte niekto skúsenosti alebo problém a bolesťou medzi lopatkami a tupou bolesťou pod ľavým rebrom z predu? Neboli to intenzívne , skôr keď sa naťiahnem sem tam to pichne. Medzi lopatkami nieje extrémna ale cítim ze tam proste je. Môže to byt nejaký nerv alebo niečo? Nikdy mi nič nebolo ani som netrpela na bolesti brucha a teraz toto. . Už neviem Už som v strese asi mesiac či nemám rakovinu abo niečo .. brali mi krv všetko ok lekárka nahmatála brucho a že mám zmeniť stravu pritom jem ozaj zdravo , dokonca som úplne obmedzila alkohol .som už z toho na nervy mám pocit že sa zrutim psychicky.

ivik4
22. okt 2024

Moze to byt nerv rovnako ako aj pankreas. Naň to sedi tiez
Uz prestante s tou rakovinou vsetci

smnbrb
autor
22. okt 2024

@ivik4 no čo ti na to mám povedať keď človek otvorí google a prvé čo naňho vybehne že má rakovinu … kiež by slm nič radšej negooglila ach ..

ivik4
22. okt 2024

Vy si to urcite neuvedomujete ale my co sme naozaj natrvalo chori, teda s vaznejsimi diagnozami sa mame potom citit ako ked tu denne citame pri kazdom sopli ze rakovina ?
Uz aby sme si potom rakvu vyberali
Mimochodom ked uz je rec o pankreasi, mala som ho 2x akutne zapaleny a utiekla som ,,hrobarovi z lopaty" ci jak mi to v nemocnici hovorili.
Mozes ho mat kludne len podrazdeny ( neviem co z krvi ti totiz brala )alebo treba hladat pricinu dalej, kludne nieco ine

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smnbrb
autor
22. okt 2024

@ivik4 ja viem vravím nikdy som na nič take nemyslela nechcela som sa nikoho dotknúť , len som myslela že by mi niekto mohol poradiť čo mal podobný problém . Ale ďakujem za radu 🤍

bublinka1426
23. okt 2024

@smnbrb skus sa vypytat na sono. uz mi lezu tieto rady leakrov ma nervy fakt. to uz aj ja mozem ist ordinovat

bublinka1426
23. okt 2024

@smnbrb dlho to mas?

bublinka1426
23. okt 2024

@ivik4 psolednu dobu nechapem ale tu sa pise len o tom normalne uz sa desim co sem sa napise kazdy den

smnbrb
autor
23. okt 2024

@bublinka1426 asi niečo cez 2 týždne . A hrozne mi stále hučí v bruchu aj po jedle . Úplne cítim jak mi čreva behaju .. no ja som doktorke vravela že nech má niekam pošle .. vraví že to je z jedla … a predpísala mi omeprazol čo je liek na pálenie záhy .. pritom mna záha v živote nepalila…

smnbrb
autor
23. okt 2024

@bublinka1426 že mám vysadiť pečivo a mliečne výrobky .. hovorím jej že jem pečivo a jogurty cely život a nikdy ki z toho nič nebolo … jak keby hrách o stenu som hádzala

mamina7070
23. okt 2024

@smnbrb tak odmietas dodrziavat odporucania lelara a potom sa stazujes
skor ona m pocit akoby na stenu hrach hadzala
ak si nespokojna zaplat si sukromne testy na intolerancie v medirexe

ivik4
23. okt 2024

Intolerancie si pories pekne na gastre ( gastroskopia), vtedy je to naozaj iste ci nejaku mas a krv treba vziat na amylazu,lipazu skrz ten pankreas

smnbrb
autor
23. okt 2024

@mamina7070 ja som nikde nenapislaa že som to odmietla . Snažím sa dodržiavať všetko čo povedala… len som jej povedala že som nikdy s mliekom a pečivom problém nemala..

bublinka1426
23. okt 2024

@ivik4 mozem o toto poziadat aj mojho lekara vseobecneho?

amylazu,lipazu skrz ten pankreas

aj kednbyze som samoplatitel do medirexu to potrebujem.

toto staci ci aj onkomarkery?

ivik4
23. okt 2024

@bublinka1426 vsak poziadaj
Onkomarkery naco, aj ty mas uz rakovinu?

smnbrb
autor
26. okt 2024

@ivik4 tak predsa len to bol ten pankreas . Už ležím v nemocnici . Prekonala som zápal pankreasu

ivik4
26. okt 2024

Tak potom chvalabohu ze uz si pod kontrolou. Drzim palce

smnbrb
autor
26. okt 2024

@ivik4 ďakujem krásne . A môžem sa spýtať ako na tom si? Máš nejaké špeciálne diéty? Obmedzuje tá to veľmi ? 🥹 ďakujem za odpoved

ivik4
26. okt 2024

@smnbrb mala som ho zapaleny 2x a nie ja som na to uz aj zabudla. Nevravim, sem tam ho citim par x do roka najmä na jesen ale hlavne ked som mala dostat menzes. Ten uz ale nemam 2roky takze uz ani vtedy nie
Ja mam inu vaznu diag. Traviaceho traktu takze tym sa zaoberam

smnbrb
autor
26. okt 2024

@ivik4 ďakujem krásne za odpoved . Držím palce nech sa darí

bublinka1426
26. okt 2024

@ivik4 pankreas je snad najhorsie co moze byt :(
@smnbrb je kopec diet, kamos toto prekonal a vlastne sa ani uz nestravuje dako zdravo a je ok. a pritom si aj vypije aj zje mastne a uz sa mu to nezopakovalo.nehovorim ze to plati pre kazdeho...

co povedal lekar, z coho to mohlo byt podrazdene. ci vlastne asi z hocicoho?

na nete najdes kopec diet na pankreas. prajem skore uzdravenie.