Ahojte ma niekto skúsenosti pred 4 mesiacmi som mala pozitívny test na helicobacter liečila som sa z antobiotikmi bolesť ustúpila a potom naspäť sa vrátila je to taka paliva bolesť prv pali a potom dnu akobi svrbelo a potom naspäť páli pod ľavým reblom pociťujem akobi tazobu ta bolesť mi as idze k pupku co to môže byť bola som na gastro objednal ma na hadicu a ct brucha
Vred, zlcnik.. vela veci
@laurikagab ja som v uk v anglicku
@laurikagab mňa tak isto niekedy prejde a niekedy boli
@ketrin332 a kedy mas to vysetrenie? ja som tiez zila v UK ale k lekarom som zvycajne chodila na SK, tam sim mala len GP a par vystreni+ emergency.
@laurikagab povedal ze mi pošle list do nemocnice na ct aj hadicu ja som tiež chodila k gp vždy mi dávali lansoprazole tabletky trocha pomohlo ta tak ma poslali na gastro k tomu doktorovi
@ketrin332 ja som mala dlhodobe bolesti zaludka a najskor riesili, ze to mam od chrbtice ( mala som cca 21 rokov) az po 3 rokoch ma poslali na hadicu, lebo bolest bola hrozna a mala som uplne ‘spaleny’ zaludok, helikobakter. liecila som sa silnymi ATB ale odvtedy som mala este take bolesti a vysetrenie hadicou ukazalo neg.na helikobakter. Mna bolieva pod lavym rebrom, take jedno miesto, na lavo od zaludka.. na CT ma nikdy nechcu poslat, lebo vysledky krvi mam ok??
@laurikagab
Ahoj aj ja som bola tiež na krv aj moč všetko poriadku bolo to asi na akého doktora dôjdeš niektorí rieša niekto nie mňa tak isto boli pod ľavým rebrom .
@laurikagab aké je to visetrenie na hadicu bojím sa toho koľko to trvá
@ketrin332 tak 1x v pohode, lebo som nevedela do coho idem..len dychaj a nemysli na to😊 5 minut??
@laurikagab dobre potom ti dám vedieť ako to dopadlo
@laurikagab ahoj bola som na hadicu zistili mi hital hernia oslabené svalstvo nad zaludkom
@ketrin332 tuto diskusiu budem sledovat, mna nikdy neposlal na CT..ale bola som 3x na hadici a 3x sono pocas 17 rokoch.. mne nezistili nic?? tiez bolesti zacali po helikobkteri. niekedy mam dlhodobe bolesti, niekedy utlm a tak dookola..helikobakter uz nemam zopar rokov.