Bolesť pod ľavou lopatkou

eva1831
8. jún 2023

Ahojte. Mám 21 rokov. Som po covide rok a pol, a po tretej davke vakcíny rok aj dva mesiace. Mám bolesti pri ľavej lopatke, už dlhšie asi viac ako pol roka. Tiahnu sa až hore ku krku a keď zaklonim hlavu do zadu tak som celá stuhnuta a bolí to. Bola som pri neurológovi a ten spravil všetky vyšetrenia a že vraj nález je v poriadku, trošku deformácia chrbtice. Bola som aj u kardiologa tri krát a všetky testy ako ekg, holter, sono a krv sú v poriadku. Chodím aj k fyzio na masáže raz za mesiac, kvôli práci nemám toľko času aby som mohla chodiť častejšie. Mal niekto podobnú skúsenosť s takýmito bolesťami aj keď ste neprekonali covid alebo nemali očkovanie? Lebo ja sa stále bojím že to je od srdca aj keď mám testy v poriadku,neviem prečo. Každý mi vraví ze bolesť pod ľavou lopatkou signalizuje problémy zo srdcom a ako píšem mám strach veľký.
Ďakujem za každú jednu radu❤️

walentina7
8. jún 2023

@eva1831 ja som po covide, a uz 1,5 roka mám long covid. Mám snáď všetky diagnozy sveta. Mám aj problém ktorý popisujes. Neurologicka tvrdi ze to je od chrbtice. Chodila som na rehabilitácie nachvilu pomohlo. Na gastre mi zistili helikobaktera ktoreho sa vyliečiť nepodarilo takze je dosť možné ze mi od zaludka tlaci pod lopatku. Je este teoria ze to môže byt pankreas co by bolo horsie,ale sono nič neukazalo cize ma na dalsie vysetrenie neposielajú. Môžeš to mať od chrbtice.

eva1831
autor
8. jún 2023

@walentina7 vďaka, tiež som bola na všetkých rôznych vyšetreniach a všetko v ramci normy. Dnes mam po mesiaci fyzio tak dúfam ze sa znovu kus uvoľní. Len ako píšem, ja si stále myslím že to je od srdca, podvedome si to ako keby nahovaram a neviem prečo.

janula2212
18. aug 2024

@eva1831 Ahojte mám ten sami problém bolesť pod ľavou lopatkou vystreluje mi to až do predu do rebier...už dosť rokov ...vždy to riešim ..tabletkami...injekciami..a pod ..že vraj mám degeneratívne zmeny...a niečo medzi Th7 a nichšie ..ale že mr..nič važne neukázalo.....toto ma vie vždy rozčuliť ako može niekto niečo liečiť keď nevie presnú pričinu...nejaký zdroj bolesti odkiaľ to vychádza.....samé masaže ..tabletky..injekcie ..infúzie ale to nezaberie len to utlmí a potlači bolesť na pár hodín....a všetko kam vás posielajú stojí peniaze....,,Jedine čo mi ozaj zabralo súkromná klinika v blave čo mi pichli pod röntgenom boli stereoidi..kortikoidne injekcie ...a pol roka som mala pokoj ako nový človek....lenže za to sa platí...350 eur...fuuu...ale važne pomohlo