Dobrý večer. Pár dní mam niečo, akoby ma obchodila nejaká chrípka. Avšak... zo 3-4 dni mám hn*čky. Ale tak, čo keď nejaká črevná viróza. (Aj keď doma nikto není chorí) , teraz večer mi začalo byť aj na zvracanie. Nezvracala som, ale mam taky pocit... ale... dnes keď som zdvihla dcéru, strašne ma zabolelo pod hrudnou kosťou. Keď si to aj teraz stlacim cítim bolest. Len mama ma trochu vydesila, či nemôžem mať žalúdočné vredy. Majú z tým skúsenosť aj rodičia. Nie som ten typ co hneď panikári, ale zaujímalo by ma, ak ste to niektorá zažila, ako ste na to prišli? Reálne skúsenosti by som chcela ak môžem poprosiť, lebo ujo google ma hneď posiela do nemocnice. Ďakujem
tak ja ťa opravím, že z nemocnice ťa pošľú rovno domov.
tam majú horšie stavy... vlastná skúsenosť.
len napíšem v skratke že si kúp Nolpaza - užívaj ráno , večer, po 4 dňoch len ráno...
v prípade bolesti NoSpa...
ešte môžeš skúsiť Espumisan, a Pancreolan....
čaje palina , a na žalúdok + trávenie..
na nete si prečítaj niečo o zápaly žalúdku, a Helicobakter pyroli
@deti95060810 však práve, že tam majú vážnejšie stavy, a ja to nechcem zbytočne využívať behať.
Vsak chod s tym k obvodnemu, mozno ta posle na gastro. Dlhotrvajuce bolesti treba riesit s lekarmi
Ešte doplním, že pravidelne po jedle mávam kŕče v bruchu, ale to moja mama tiež máva roky rokúce. Ak by to mohlo mať súvis.