Bolesť po vytiahnutí nervu

17. júl 2024

Dnes mi tahali nerv zo zubu,tyzden predtym ma to uz bolelo.Dnes po vytiahnuti priserna bolest,neviem co so sebou,ibalgin nezabera.Kedy by sa bolest mala vytratit?alebo aspon zacat zmiernovat?

saska_ba
17. júl 2024

Môžem sa opýtať či to vyberanie nervu bolelo? Tiež ma to čaká, našťastie bolesti nemám, ale ani odvahu ísť ho vybrať :( vraj pri vyberaní sa musia dotknúť aj nervu a že to je strašná bolesť 😞
Inak ja by som pri bolesti volila Flector, ten mi pomôže pri akejkoľvek silnej bolesti.

iriska13
17. júl 2024

@saska_ba uf, to ano, bolesť riadna, ale tak daj si umrtviť a neucitiš nič....

lusinkaj85
17. júl 2024

Ja som bola na takýto zákrok v pondelok a Dr. mi povedala, že keď odznie anestézia, tak cca 3 dni to môžem mať citlivé a mám si dať od bolesti čo bežne používam, ale mňa to teda nebolelo ani nebolí našťastie.

saska_ba
17. júl 2024

@iriska13 a ty si si nedávala umŕtvili?

iriska13
17. júl 2024

@saska_ba ja si dávam už teraz zakaždým, po zlých skúsenostiach 🙈😁

lubkovaandrejka
17. júl 2024

Ahoj,mne zmizla az na 5ty den, ale to bolo fakt hrozne. Neverila som,ze to prejde.

saska_ba
17. júl 2024

@lubkovaandrejka mala si počas vyberania anestézu? Myslím lokálnu.. Ak áno cítila si bolesť? Ďakujem 🙂

lubkovaandrejka
17. júl 2024

@saska_ba mala som, jasne, nervy mi vyberali zo 4 zubov. 3 boli s anestezou v pohode, ten jeden mal tiez anestezu, no v tom zube som pri cisteni obcas zacitila strasne sklbanie, neviem to ani prirovnat k ziadnemu typu bolesti. To bola hnusna bolest, az mi slzy vyhrkli. 5 dni bol ten zub mimoriadne citlivy. Na treti den som pisala lekarovi, on mi predpisal antibiotika, no vravel,ze niekedy sa tieto zuby spravaju nepredvidatwlne a aj takato citlivost je mozna. ATB som si nakoniec nedala, na piaty den bol pokoj. Hmusne zuby 😅

danielahamar
17. júl 2024

Hlavne reagujú aj na počasie

saska_ba
17. júl 2024

@lubkovaandrejka fuuu, tak to si dobrá, že 4 🫣✊🏻

lubkovaandrejka
17. júl 2024

@danielahamar mne prestali reagovat na pocasie,ale snad po 6 tich rokoch 😅

danielahamar
18. júl 2024

@lubkovaandrejka ja som rok po, zatiaľ reaguje na prudkú zmenu

autor
18. júl 2024

@saska_ba dal mi injekciu takze nebolelo ale ked prestala ucinkovat bolest neskutocna.

lubkovaandrejka
18. júl 2024

@danielahamar casom sa to zlepsi 🙂