Bolesť po operácii slepého čreva

31. mar 2020

Máte za sebou operáciu slepého čreva? Mňa operovali pred 5 mesiacmi, všetko ok. Až teraz po 5 mesiacoch ma v podbrušku, cca skoro pod jazvou bolieva. No skôr taká bolesť, že chvíľu bolí, musím sa až zohnut a po chvíľke prejde.. A zase. Nieje to úplne časté ale je to nepríjemné. Mali ste aj vy niečo podobné?

silvusias
31. mar 2020

Tak sa ti dávajú dokopy tie svaly, ak sa bojíš tak si skús zavolať doktorke, že či je to ok a či nemáš volať nejakému špecialistovi

zuzuliatko18
31. mar 2020

Ja som mala problemy po operacii, ale prejavili sa do tyzdna a operovali ma teda znovu. Jazva a miesto, kde bol slepak ma bolieva dodnes, pri zmene Pocasia napriklad a kedze som tehotna, tak aj to natahovanie vsetkeho to ovplyvnuje. Ale ak mas problem, vzdy je lepsie konzultovat s lekarom, pre istotu.

borzikovaz
1. júl 2020

@zuzuliatko18 prosím vás ako sa prejavili tie problémy??

zuzuliatko18
1. júl 2020

@borzikovaz zvysena teplota, bolesti v bruchu a celkovo som sa citila velmi slaba. Nakoniec to bol absces a operovali ma znova.

borzikovaz
3. júl 2020

@zuzuliatko18 no vďaka za info,my to teraz sme riešili s dcérou a sme opäť v nemocnici,ale zatiaľ zdá sa zabrali atb

zuzuliatko18
3. júl 2020

@borzikovaz drzim palce,nech to dobre dopadne.

dollyzv
3. júl 2020

Ja som mala bolesti ešte pol roka od operácie a nikto nevedel prísť na to z čoho...bolo mi naozaj strašne,po pol roku to ako tak ustalo..rok a pol od operácie som otehotnela(momentálne som v 25tt) ale pri Tom ako mi rástla maternica to bolo teda cítiť kvalitné že som bola operovana..pravdepodobne sa mi urobili po operácii aj zrasty tak sa mi rastom maternice trhali okolo toho 20tt to bolo asi najsilnejšia bolesť,teraz už v pohode..ešte občas keď sa to spomínané počasie mení tak pobolieva,len neviem či mi tam kope drobec alebo kvôli slepaku 🤣