Bolesť po naprávaní u fyzio/chiropraktika

23. máj 2022

Ahojte, v piatok som bola u lekarky ktora je zaroven aj fyziochiropraktik na napraveni krcnej aj hrudnej chrbtice. Uz 3.den pocitujem taku svalovkovu bolest na chrbte a hlavne pri krku. Je to normalna reakcia ? Alebo sa jej ozvat ? Teraz mam obavy, ci mi este nepohorsila :( dakujem za info ak ste mali po napraveni podobne nasledky a preslo to

nicole003
23. máj 2022

Lekarka ta mala poucit ze s cim mas ratat najblizsie dni. S hrudnou castou skusenost nemam. Ale viem ze ak bol uz zápal bolesti su par dni potom silnejsie, bez zapalu moze byt mierna bolest z toho ze vsetko je zrazu na svojom povodnom mieste. Ak by to pretrvavalo dlhsie tak pre istotu zavolat lekarke. Mne sa po par dnoch vzdy ulavilo.

papa2
23. máj 2022

Je to normalne. tak tri dni intenzivnejšie bolesti, potom miernejšie... do týždňa to bolo ok.

autor
23. máj 2022

@papa2 dakujem pekne, lebo dost citim krk, a taku zvlastnu svalovku…raz som uz bola na napravani, pred 3 mes ale bolo to v pohode ziadne bolesti

marion30
23. máj 2022

Ahoj,tiež som bola nedávno,cca 3 dni ma to bolelo,potom stale menej.napraval mi krčnú,hrudnú aj krížovú oblasť

autor
24. máj 2022

@marion30 no dnes je to uz 5. Den a stale citim ale tak do tyzdna to snad prejde

marion30
24. máj 2022

Určite áno

autor
25. máj 2022

@marion30
@papa2 baby stale to neprechadza, uz som sa tak vystresovala ze mi chiropraktik poskodil, docitala som sa hned o ochrnuti, mrrvici, poskodeni nervov /(

papa2
25. máj 2022

este vydrz.... skus si dat vecer paralen grip, mne to pomaha pri takych veciach.

kili77
9. jún 2024

Ahoj prosím ťa prešlo ti to?