Ahojte , som po laparoskopii slepeho creva, mala som chronicky zapal ale aj zrasty. Som 2 den po operacii a chcem sa spytat ci niekto bol a mal este po 2 dnoch bolesti rán a vnutro na mieste slepaku. Dakujem
@senticka takze sa nemusim bat ze by bola nejaka komplikacia ? Ja som mala zrasty na slepom creve nakolko prieastlo uz k brusnej dutine vraj od zapalov
@inhibiitor vobec sa nemusis bat, ved druhý den po operacii sa clovek ledva sam postavi je to uplne normalne... Len sa predcasne nepretazovat, zrasty sa mozu vratit
@inhibiitor mohla by som sa vas spytat pri akom vysetrenie vam nasli tie zrasty a zapal? Velmi pekne dakujem, bo momentalne tiez riesim nejake gastro problemy.
@kika831 pri operácii
@kika831 2 roky vyse ma bolelo vpravo dolu brucho, pravidelne.. ppdozrenie na crohnovu chorobu , kolonoskopia, gastroskopia atd az som sa sama odseba odhodlala ist si vybrat slepe crevo nakolko sestra to mala rovnake a veru potvrdilo sa .. zapal plus zrasty uz od zapalov
@inhibiitor dakujem za info
2hy den po operacii? O chvilu to budu dva roky co som bola laparoskopicky na zrasty a stale ma to niekedy boli