Baby som po operacii zlcnika laparoskopicky. Okolo pupka ma boli akoby koza. Ak vstanem z postele potrebujem niekolko minut na to aby som ako tak fungovala. Stehy sa hoja lebo ma svrbia. Zajtra idem vyberat stehy tak sa na mna pozru ale mna by zaujimalo ci mate s tym skusenosti.
@mata0410 ja som bola na gynekologickej laparoskopii a asi 3dni som od bolesti nevedela vstat z postele. Pri laparke pumpuju do tela vzduch, ktory potom tlaci na organy, kym sa z teba nedostane von. Mna to bolelo pod lavym rebrom a tlacilo az pod klucnu kost. Bolo to velmi neprijemne, ale ked som lezala, tak som to necitila. Stehy, ani rezy ma neboleli vobec. 😉
@nataliaaa ahoj 🙂 ja som po operácii žlčníka,za chvíľku to bude mesiac.. po prepustení domov,som mala veľkú modrinu pod pupkom a nahmatala som si tam tiež tvrdé a aj hore ako je pupok..myslela som,že to zmizne ale zatiaľ nič.. mala si ty niečo podobné.,keď píšeš,že si mala tvrdé okolo jaziev?snažím sa tu nájsť,či má niekto podobný problém,ale nevidím nikde..ďakujem za odpoveď
@majka238 ahoj, bola som na ultrazvuku, kde mi vylucili,ze je to pruh,alebo nejaka zle zrastena cievka.. je to hematom obaleny,aspon v mojom pripade..stale ju tam este mam,este mi nezmizla..natierala som si to Lioton gelom,ale nemam pocit ze by to nejak pomohlo. ja budem 5 mesiac po operacii teraz. Ale ja to nemam sfarbene ani bolestive . Povedali mi,ze to mam riesit iba v pripade ak to bude boliet. A ty si este v nemocnici alebo uz doma??
Ahojte, som 4. den po laparoskopickom vybrati 6 cm myomu, mam 4 jazvycky, 2 male a 2 vacsie v urovni pod gatkami, co ma ale najviac trapi je strasne nafuknute brucho. Mam ho ako balon, beriem espumisan, ale mam pocit ze je to stale rovnake. Nemate skusenisti po akej dobe ste boli rovnake ako pred tym? Som dost stihla, takze vyzeram jak pavuk :((((
@nina88 Ahoj nina88 nie stale ju tam mam ale neviem ani uz aku velku lebo som 6 mesiacov po porode.. bola som s tym aj na vysetreni ci to nebol pruh nahodou, ale nie povedali mi, ze to je hematom a ze sa to samo vstrebe do roka.. a zatial stale nic ale uz to neriesim, je to ok ;)
@andrea197711 ahoj. Mne to trvalo asi dva tt
ahoj, neviem ci je to este aktualne, ale vidim, ze debata sa taha dlhsie a mozno to zase v buducnosti niekomu pomoze....pred dvoma tyzdnami mi vybrali zlcnik laparoskopicky a tiez som si dnes objavila nie bolestivu hrcku nad pupkom, @copanka27 ak s mozem spytat, pytala si sa este na tu hrcku dodatocne? 🙂 ak ju teda este stale mas....dakujem
Ahojte. Som prvý deň po laparo mimomaternicové tehotenstvo. Vajíčko ostalo prilepené na stene maternici. Dosť som bola ubolavena po operácii. Dnes mi dali von vývod (nič príjemné ale dá sa vydržať) a už iba oddychujem snáď zajtra domov. 🍀🍀🍀
@alzbeta_55894 Prosím Vás ostali ste tehotná? Všetko je v poriadku? Mám podobnú situáciu, preto sa pýtam, bojím sa že či ten zákrok, lieky, stresy a nervy nemoholi mať vplyv na vývoj bábätka😞.
@majja789 ja som v poriadku snažíme sa o druhé ..strach je tam stále že sa to stane znova ale poznám veľa žien ktoré to prekonali. Prepáčte aký zákrok lieky? Myslite druhý krát keď sa budete snažiť ?
@mata0410 a to ta boli okolo tych stehov ci kde? Ja som.bola v decembri a akurat ma asi polroka bolelo pri dotyku, kde bol.zlcnik. ale inak nie, ale tiez riadne svrbili rany, kym sa zahojilu :(