Ahojte, prosím mate niekto skúsenosť? Dnes mi precistovali kanáliky, vyberali nervy zo zubu. Zatiaľ mi pôsobí anestézia, ale boli to veľmi keď sa to rozcitlivie? Už som z toho dosť na nervy, lebo zuby ma bolia už dlhšie, len moja zubárka ma presviedčala, že zuby sú v poriadku. Keď som išla inému zubárovi, povedal, ze pod plombami je kaz a tiež zápal. Ide o 2 zuby, dnes mi urobil jeden, tak mam obavy keď anestéza odíde co bude. K tomu ešte kojím, takže žiadne silnejšie tabletky nemôžem a paralen + ibalgin mi zrovna moc nezaberajú 😔
@kk99 ja som mala tiez strašne bolesti a zuby v hroznom stave,ked som sa konecne odhodlala to riešiť. No ked mi povedal,ze ide rovit endo,tak som skoro odpadla 🤣 a nakoniec paráda. Odvtedy nemam paniku zo zubára,a dokonca k tomuto chodim s radosťou. Bola to neskutočná úľava, ked som mala po zákroku. A tiez som pocula uz tolko scenarov,ze som sa zásobila liekmi pre istotu a nakoniec z toho nic nebolo. Tak budem drzat palce 😊 kedy ti pichal injekciu?
Ja som mala cca 10-12 dní. Nie silné, ale cítila som niečo. Tabletky som nebrala, keďže kojím a dalo sa to vydržať. Potom odišli a je to ok🙂
Ja som po endodoncii nemala ziadne bolesti 😊 dokonca skor ma boli zub po vrtani,ako po nervoch