Dobrý deň, už niekoľký krát sa mi stalo to isté. Prvý krát minulý rok v lete, ide o zvláštnu bolesť pupka a v okolí pupka je to skôr pichnutie, keď sa ho dotknem alebo sa zhlboka do brucha nadýchnem alebo si ľahnem naň chápete.. Občas to pichnutie cítim aj v slabinách. Stalo sa mi to už asi štvrtý krát, stále po fyzickej námahe no aj po ľahkej. Mám ružový zapachajuci výtok v pupku bol som s tým už u všeobecného lekára, chirurga aj na sonografii. Chirurg sa na to ledva pozrel a povedal nech si pupok čistím repíkovým čajom, na sonografií si dala pani doktorka naozaj na čas no nevidela nič(mám na mysli pruh a pod.). Po pár dňoch nič nerobenia to odíde no ako vidíte stále sa to vráti... Mal tu niekto podobný problém? Vie mi niekto poprípade povedať čo to je?
@stellarstar je pri zápale normálne že to boli keď brucho napnem?
@leonard555 áno ja som mavala sakra bolesti pri zapale že som musela ist na pn
@leonard555 zobrat vzorku s pupka na zlatystafilokok
Zdravím vyriešili ste to nakoniec? Co to bolo?
@sonahorvathova Nie.. Nikdy som neprišiel na to clo to je.. Čas od času sa mi to vráti, no chvala Bohu už nejak chvíľu mám pokoj. Vytieraním betadinom nič nepomohlo. Umyť pupok čistou vodou, usušiť, natrieť repíkovým čajom pred spaním. Pár dní toto zopakovať a mňa to prejde.
@leonard555 mna to trápi tiež a rovnako nic nezaberá tak ďakuje za spätnú väzbu. Prajem vela trpezlivosti.
Zápal, zvyknem dávať betadine roztok