Ahojte, včera som bola prvy x v živote na pedikúre, hlavne kvôli odtlakom na nohách odspodu, pani mi strihala aj nechty, už vtedy ma to zabolelo na tomto palci, do rána mi to očervenelo z boku na dotyk to dosť bolí a už ma palec bolí aj keď ležím.
Stalo sa to niekomu? Prejde ma to?
Idem dnes ku nej nech mi na to niečo dá, alebo čo by ste poradili, čo pomôže. Ta fotka je tmavá, ale mám to červené na pravej strane, aj dole už mám pocit.🤦♀️ podotýkam išla som tam s normálnymi nechtami a nič ma nebolelo.
To ti pedikerka zastrihla tak do obluka? Pre pana jana...
@ema22270 neviem,mozno som narocna, ja chodim k medicinskej pedikerke, uz na normalnu pedikuru, ale zacala som prave kvoli zarastajicemu nechtu, vtedy ma zvozila, ze si nesmiem strihat do obluka (nezarastalo mi to lvoli tomu),ta keby toto vidi, povie, nech tvoja vrati certifikaty....maturu na toto predpokladam nema...
Ale tak možno ten zápal v čase pedikúry je len zhoda okolností a prišiel by tak či tak. Zatiaľ by som nechŕlil oheň. Áno, možno ten necht upravila v rohoch príliš do oblúka, ale možno tam vtedy na to mala nejaký dôvod (možno už náznak toho zápalu?) a nechcela tam nechať ostrejšiu hranku dorovna zastrihnutého nechtu.
@madeincssr ja som sa praveze pytala ci mam v poriadku nechty a ze uplne super, ze bez problemov, mna to zabolelo ked mi to odstrihla a proste odstrihla vela. Nemozem ani chodit uz ked mam topanky momentalne. 🤦♀️
Hej, je možné že necht zostrihla príliš nakrátko, až do živého. Daj si na to protizápalovú masť, ako Ti radili, a jemne obviaž. Ak to neprejde, tak radšej lekár.
Asi pretože robí 20 rokov a nevzdelava sa, to takto dopadlo. Do oblúka sa strihalo pred 20 rokmi. 🤦
Je tam zapal. Obklad z ichtyolovej masti alebo visnievskeho balzamu vytiahne zapal