Dobrý deň, pred 4 mesiacmi som absolvovala 5 sedení rázovej vlny s diatermiou na ostrohu na päte, celkovo ma to vyšlo 150 eur. Druhý týždeň pociťujem opätovne bolesti päty, hlavne ráno keď sa idem postaviť na nohy a pri bežnej chôdzi. Pred 4 mesiacmi som užívala aj Hekla lava 5 ch 2 x denne 3 balenia a po mesiaci pauzy opäť 3 balenia. Do takmer konca decembra bol od bolesti pokoj. Plánujem opätovne absolvovať rázove vlny.
Skúšala som ortopedické vložky do obuvi, vložky s patovej peny aj som mala kúpené vložky, ktoré mali v popise , že sú vhodné na bolesti päty ( nie Medicovi keďže som nenašla žiadne recenzie a sú celkom drahé ) no všetky pomohli len na chvíľu.
Prosím má niekto skúsenosť s TriJALUX na ostrohu na päte? Čo Vám pomohlo?
Ožarovanie, nie razove, keď nepomohli
@3009 ďakujem za odpoveď. Prosím je možné zakúpiť aj pred predpisu či treba predpis lekára? Od septembra sa pokúšam objednať na ortopédiu no neúspešne. Dovolať sa tam nejde, neberú telefón, na mail odpoveď žiadna. Bola som opakovane pred ambulanciou že sa objednám osobne no nikto z Ambulancie nevyšiel von ani dnu a to som bola v čakárni vyše hodiny , v čase ordinačných hodín
Chod na ortopediu osobne, na recepcii ta zaregistruju, zaplatis poplatok a objednaju ta na termin.
@vanilkovazmrzka viete mi prosím poradiť kde je taká ambulancia ?
@veverkaa2 pozeram ze nebyvas v bratislave… zial neviem mimo ba poradit, tu ich je viacero, v poliklinikach a aj sukromne ortopedicke ambulancie
@veverkaa2 Podobné zariadenia v okolí
Ortopedická ambulancia II., Považská Bystrica, (Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica so sídlom v Považskej Bystrici)
Ortopedická ambulancia, Považská Bystrica, (POVORT, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, MUDr. Juraj Piaček, Považská Bystrica, (Ortopédia PJ, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, Ivan Pichkar, Považská Bystrica, (ORTOCARE, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, MUDr. Jaroslav Kňažko, Považská Bystrica, (JDK ORTO-REHA, s. r. o.)
ja mam za sebou prvu davku ozarovania a vobec mi nepomohlo. PO 2 mes mozem ist na druhu ale ci zaberie uz teraz sa bojim
@veverkaa2 ožarovanie, lasser.