Ahojte mamicky 🙂
Prosím Vás viete mi poradiť alebo máte skúsenosť?
Synček- 4rocný sa stále sťažuje na bolesť bruska okolo pupku. Už sa to ťahá nejaký mesiac možno viac. Veľké bolesti to nie sú keďže on povie, že ho boli bruško ale je vysmiaty a hra sa. Už som myslela, že si vymýšľa ale zase ma chuť na sladké a nedá sa nič lebo ho boli bruško. Tak si myslím, že tá sladkosť by vyhrala keby si vymýšľal 🙂
Všetky testy - krv, stolica, sono v poriadku. Stolicu ma pravidelne každý deň a v poriadku. Žiadne hnačky ani zápchy. Aj chuť do jedla je normálna len to bruško. On už ráno keď vstane hneď sa sťažuje že ho boli okolo pupku, nepomohol ani nurofen od bolesti. Je to tak skoro celý deň sem tam mi povie, že už bruško prestalo bolieť ale zachvíľku zase.
Nemali ste doma niekto niečo podobne? Ďakujem za každú radu, nazor.
dcéra... neustále sa sťažovala v mš, a lekár pritom tvrdil že jej nič nie je...
cítila som sa blbo, lebo uč. v mš si myslela že to vôbec neriešime a lekár mal pre nás neustále tú istú odpoveď...
Mozno potraviniva intolerancia alebo nieco s mocovym mechurom.
@deti95060810 a čo to nakoniec bolo?
@zuzka0601 dobrý deň prosím vás prišli ste na niečo ? Riešim momentálne to iste
@claudi2011 dobrý deň, veru neprišli ale konečne môžem povedať že s tým máme pokoj..trvalo to teda asi 9 mesiacov 🙈 pochodili sme fakt všetky vyšetrenia a nič mu nezistili a už to samé odznelo 🙏🤷♀️
@zuzka0601 a neprekonal náhodou nejakú infekčnú chorobu vtedy ? Moja mala vo februári mononukleózu a ukazuje na bruško odvtedy tak neviem či si to mám s tým spojiť. Už som bezradná, hocikedy pri hre sa skrčí na par sekúnd a povie ze boli pupok a za chvíľku je zas dobre, keď sa opýtam či ešte boli povie nie hotovo 🙈 veselá je, papať jej chuti až moc, nonstop vypytuje sladkosti až som sa už dnes nahnevala a povedala že končíme so sladkým lebo neviem čo už mám obmedziť aby som prišla nato co sa deje.
@claudi2011 jasne že s mononukleozou to môže súvisieť, šla by som určite na sono či nemá zväčšenú pečeň alebo slezinu. To zvykne byt a ukazuje sa to bolesťou okolo pupku. Môj syn mal prekonaní zistili mu to až keď sme riešili bolesti bruska, v krvi mal protilátky. Hneď riešili slezinu a pečeň ale našťastie to bolo ok.
@zuzka0601 práveže na Sono pečene sme boli a to je v poriadku. Teraz dva dni to už nespomenula lebo som vyradila sladkosti tak snáď bude pokoj už
aj dceru bolelo pri pupku doktorka nam dala sirup na mrle a za 2 dni vsetko ok a menej sladkosti😄
Nejaké jedlo ci mu nedráždi slepé črevo, boli ste aj na pozorovaní v nemocnici? Mesiac je už celkom dlho