Bolesť oka

6. mar 2024

Dobry den, prosim, liecim sa na suche oko ale mam to relativne dobre kompenzovane liekmi. Ale od minuleho tyzdna ma nenormalne boji v spojivkovom vaku dole, je to taka bolest akoby som tam mala nieco pichnute a stale ma to drazdi, nezabera ani ked si tam dam krem. Kedze als mi oko neslzi, nemam ho cervene, opuchnute, ocna ma nezobrala ze az za 2 tyzdne, lenze ta bolest je dost silna. Neviete o co by sa mohlo jednat? Mozno je to fakt priznak sucheho oka ale este som taku bolest na takom mieste nemala, tak sa mi to nezda...

taktotedanie
6. mar 2024

Nemas tam nic ? Cudzie teliesko?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
6. mar 2024

No teraz je nejaky infekt a mna to lapilo tiez , pomohlo 8 dni atb do oka

lakebabe
6. mar 2024

Chod na pohotovost očnú zaplatíš par eur a pozrú ti to príp ti dajú atb kludne tam môžeš mať zápal

taktotedanie
6. mar 2024

@lakebabe co tak zbytocne nevyuzivat pohotovost a ist k svojmu ocnemu??

lakebabe
6. mar 2024

@taktotedanie píše ze ju to boli a vezmú ju až o 14 dni oči sa možu rýchlo zvrtnut nikoho nezneuziva na očnej pohotovosti nikdy nikto nie je . Minule ma začalo bolieť pred víkendom v inom okrese co som mala čakať dva týždne? Prišla som v piatok na obed do cudzej nemocnice poprosila pekne na recepcii povedala co mi je boli zlatú pohotovost nemajú ale ujal sa ma ich ocny lekar zadarmo pozrel a povedal ze dobre ze som prišla keby mi nedal ATB zhorší sa to. Lekári sú v práci keď tam sú a očné nie je zneužívanie.
Za mňa je zneužívanie alkoholici v piatok v nocí na urgentne nie bolesť oka

autor
6. mar 2024

@taktotedanie nic take si tam nevidim ale mozno drobne tam je, neviem

autor
6. mar 2024

@taktotedanie volala som na ocnu ambulanciu, ze sa mi zajtra na to pozru...nechcem robit paniku a nic zneuzivat ale ani nic zanedbat

lakebabe
6. mar 2024

Nepodceň to kedysi som mala veľké problémy s očami a som rada ze som sa z toho vyhrabala. Preto teraz akonáhle ma v očiach niečo boli alebo sa mi nezdá idem s tým hneď. V dnešnej dobe je už aj trápny framikoin na predpis bohuzial

autor
8. mar 2024

@taktotedanie vraj mi praskla drobna cievka v spojivkovom vaku, torturoza cievky mam v papieroch, je to cudne lebo cervene som to nemala ani podliate krvou, iba ostra bokest a tlak, co stale pretrvava

taktotedanie
8. mar 2024

Moze bxt

autor
8. mar 2024

@taktotedanie nuz ale nevedela mi povedat ze preco mam taku bolest ze skoro oko neviem otvorit...uplne akoby som tam mala nieco pichnute

taktotedanie
8. mar 2024

Kazdy vnima bolest inak
Dostala si lieky na bolest? Kvapky myslim

autor
8. mar 2024

@taktotedanie kedze som bola 2 mesiace na ikervise ale tento ocividne nezaberal, tak mi ho vysadila a namiesto neho dala na mesiac softacort...nie som s tym velmi spoko ze zase kortiko.ale co mam robit

taktotedanie
8. mar 2024

Niekedy su nevyhnutne

autor
6. apr 2024

@taktotedanie po mesiaci na softqcorte sa mi bolest v spojovkovom vaku vratila, boli ma to na jednom mieste, teda citim akoby som tam mala nieco zapichnute, ocna mi povedala ze ona tam nic nevidi, ja uz som zufala z tej bolesti...co odporucate? Ist inej ocnej alebo je nejake lepsie vysetrenie ako strbinova lampa?

taktotedanie
6. apr 2024

Ak by tam nieco bolo urcite by to cez strbinu videla, je to niekolkonasobne zvacsenie a je vidno aj malinke detaily
Ina ocna by vas pozrela tiez len na strbine

autor
6. apr 2024

@taktotedanie ja som si to ale dnes pozerala, cely spoj vak som so natiahla a nasla som si tam akoby taku malu cystu, vnutri bolo biele, velkost asi ako spendlikova hlavicka...toto neviem ci videla lebo ona mi zase ten vak az tak nenatiahla iba jemne dala dolu...myslite ze toto moze to drazdenie sposobit?

taktotedanie
7. apr 2024

Tak moze, ja som to nevidela

autor
8. apr 2024

@taktotedanie dnes som bola opat na ocnom, zase ze tam nic nemam, ja uz mam ale priserne bolesti, stale ma to tam tlaci a derie...ocna ze mam ist na nejake lepsie pracovisko ale ja neviem kam...uz som z toho zufala, oko mi aj slzi

taktotedanie
8. apr 2024

Tak na vyssie pracovisko-napr na ocne oddelenie ak mate poblizko niekde
Vacsinou maju tzv ocne prijimove ambulancie

autor
8. apr 2024

@taktotedanie teda do nemocnice niekde, lenze mi nedala ani vymenny listok ani nic...aspon to mohla, neviem ci len tak tam ja mozem ist

taktotedanie
8. apr 2024

To vam teda mohla dat
Aspon spravu z posledneho vysetrenia a skuste si tam zavolat

autor
14. apr 2024

@taktotedanie v nemocnici ma vobec nechceli zobrat, ze oni len takych beru co idu k nim na operaciu, zase ma poslali na ocne...lekarka sa mi odmietla pozriet na oko tak ako som jej povedala ze najlepsie uvidi tu bielu cysticku v spojovkovom vaku, samozrejme mi iba stiahla viecko a nic nevidela, povedala ze som precitlivela...ja uz si neviem rady, vcera som mala take bolesti oka ze aom si musela oko doma prelepit...vobec neviem kam mam s tym uz ist

taktotedanie
14. apr 2024

Iny ocny lekar

autor
14. apr 2024

@taktotedanie uz som sa objednala ale vzali ma az o 3 tyzdne , aj ked som povedala ze mam bolesti...

livinka1111
15. apr 2024

A vidíš dobre? Lebo ja mám rovnaký problém, len k tomu ešte trochu horšie, alebo tak rozmazane vidím...

autor
15. apr 2024

@livinka1111 ano vidim dobre, len mam stale hroznu bolest v tej spodnej casti oka a uz neviem co robit od bolesti

bazmat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
7. jún 2024

Moze byt bolest za okom nieco moze byt pod vieckom vo vnutri