Od včera ma trápi bolesť, ktorá ide od prsníka až smerom k pazuche. Bolesť není stala ale občas ju cítim. Prsník ma nebolí vôbec. Čo to môže byť? Užívam antikoncepciu.
Zašla by som ku gyn. Radšej jedna zbytočná návšteva ako neskorá diagnostika. Môže to byť všeličo. Možno si sa len presilila, možno máš vyskočený stavec a zdá sa ti, že ťa bolí prsník a príčina je v chrbtici. Každopádne, ja by som chcela mať istotu, že mi tam niečo nerastie.
@a_alexandra_a chystám sa ku gynekológovi avšak dostanem sa tam až v budúcu týždeň. Bolí ma ako keby sval nad prsníkom. Uvidíme snáď to nebude nič vážne
@a_alexandra_a rakovina prsnika neboli. Rast nadoru vobec necitis
Nedvihala si nieco tazke? alebo si krivo spala, dovodov moze byt million. Daj tomu par dni, ak sa nepolepsi, tak k Dr, nemusi to byt nutne gyndr, aj obvodakovi by som zasla. Ak kojis, tak by som pozerala ci nemas upchaty mliekovod, ak si tehotna tak tam vobec nevies z coho co moze byt. Ak mas male dieta tak natiahnuty sval...
@veselo_neveselo vôbec netuším že z čoho to môže byť. Nekojim a ani by som nemala byť tehotná na 99%. Prsník ma nebolí, nie je citlivý ani na na dotyk. Len pri určitých polohách ruky ma začne bolieť sval nad prsníkom a až pri pazuche. Len problém je že neviem či to je prsník alebo sval.Pockam do pondelka a ak to neprejde tak zbehnem na gynekologiu
Môžem sa spýtať, čo to nakoniec bolo? Tiež to teraz mám, gyn mi cicky pohmatala,že z jej strany sú čisté. Už som na nervy, lebo cítim bolesť aj medzi lopatkami, pod lopatkou z boku ale len chvíľkové. Tá pod pazuchou je stála
Ahoj, prosim ta, prestala ti ta bolest? Zistila si cim to bolo?