Bolesť očí a únava

paulina123456
15. aug 2022

Dobrý deň neviem čo s mojím bratom EKG má dobré tlak dobre test na cukor dobre napísali mu do papierou v sanitke že malátnosť,únava.mne sa sťažoval že ho bolia trochu oči pália ale nemá závraty ako také ale keď otočí hlavu do nejakej strany aj s očami tak vtedy ako keby sa všetko pohlo snim ako otáča hlavu neviem čo to môže mať

stellarstar
15. aug 2022

@paulina123456 ešte ísť na ORL vyšetrenie

paulina123456
autor
15. aug 2022

@stellarstar ale nemôže to mať nič vážne

paulina123456
autor
15. aug 2022

@stellarstar lenže on pracuje a ráno sa nenájde vypije kávu v práci na obedy nechodí so sebou si neberie jesť už sme sa kvôli tomu pohádali poobede si dá zeleninu dusenú mesiac bol na zelenine meso povedal že kupovať si nebude lebo je drahé a teraz má taketo problémy

stellarstar
15. aug 2022

@paulina123456 tak to bude z toho ze neje normálne

taktotedanie
15. aug 2022

@paulina123456 kombinacia vsetkeho co ste vymenovali v prispevku..na zaciatok vysetrenie u vseobecneho lekara, odbery ci mu nechybaju vitaminy,mineraly, ci netrpi anemiou popisat vsetko vseobecnemu lekarovi podla toho a vysledkov odporuci dalsie vysetrenia.. pokial to nezacne riesit zodpovedne a vy budete hladat rady na MK bratovi sa tym nepolepsi..
Do oci umele slzy ( Ocuhyl C, Hypromelozu..)

paulina123456
autor
15. aug 2022

@taktotedanie pani lenže on je ako baran chodí do práce dá si kávu nenájde sa príde s roboty dá si dusenú zeleninu s chlebom do roboty si nič neberie a v robote na stravu nechodí keď som mu povedala že musí jesť aj meso povedal že nebude kupovať drahé meso keď mám byť úprimná skoro mesiac je na zelenine a autobusom nechodí chodieva vyčerpáva sa na bycikli nedá si povedať do očí kvapku má doma kúpila som mu aj vitamín c,aj omega Forte 3.

taktotedanie
15. aug 2022

@paulina123456 tak s takymto vam tu nikto na modrom konikovi nepomoze, bohuzial pokial sam clovek nechce ziadna rada na internete nepomoze

luccija
15. aug 2022

@paulina123456 kvoli jeho zlej zivotosprave sa platia vyjazdy za sanitku.Ma jest, pit pravidelne a nie v tropickych dnoch chodit na bicykli.Zavrate moze mat aj z chrbtice, ale skor vycerpanie...ked nechce maso nech je strukoviny.Ak by som sa rano nenajedla do 2 h odpadnem telo po noci potrenuje sacgaridy energiu...

viestta
15. aug 2022

@paulina123456 tvoj brat trpí. podvýživou, nemá sacharidy, nemá bielkoviny, tak sa netreba čudovať, že nevládze. Bud začne jest alebo skončí vo vážnom stave s rozvratom vnútorného prosyredia. Alebo si dá povedať alebo nie, je dospelý, je zodpovedný sam za seba.

paulina123456
autor
15. aug 2022

@viestta ja som mu vravela nech si zoberie dovolenku ešte k tomu berie aj brigády ja mu aj navatime segedín rezne guláš proste aby to meso mal ale nie on len to svoje

paulina123456
autor
15. aug 2022

@viestta ďakujem vám za pomoc a aspoň takto za radu budem sa musieť snim porozprávať a dosť vážne porozprávať.

viestta
15. aug 2022

@paulina123456 mäso nie je podmienka. Bielkoviny sa dajú získať aj z iných zdrojov, mlieko a mliečne výrobky, strukoviny.

paulina123456
autor
15. aug 2022

@viestta prepáčte že vás ruším ale chcem sa opitat čo sa týka brata ktorý má stiahnutí žalúdok prosím na začiatok a po troche keby som mu dávala zemiaky varené pečené aby sa mu žalúdok trochu aj roztiahli začal rozťahovať myslíte že by mu to začalo pomáhať po menších dávkach na začiatok aspoň pečené zemiaky povedala som mu čo mu hrozí ak nebude jesť

manzanillaa
15. aug 2022

@paulina123456 skôr by som potroche strukoviny obmieňala aj mäso s prílohou len zeleninu na začiatok,varené vajíčka..

viestta
15. aug 2022

@paulina123456 keď je na tom až tak zle, tak začať nutridrinkami z lekárne, tam je všetko co potrebuje a k tomu ľahkú stravu. To co mu bude chutiť a nebude mu zaťažovať žalúdok.

paulina123456
autor
15. aug 2022

@viestta keď som mu povedala čo mu hrozí keď nezačne jesť tak sa zľakol mi nemáme rodičku mám len brata dal si zatiaľ rajčiny ale neupravené a tie nutridrinky to nemusí byť na predpis

paulina123456
autor
15. aug 2022

@viestta presnejšie poriadne nejedava od 14 stého ako som písala len káva a rýchlovka dusená zelenina chlieb tiež malo kedy

viestta
15. aug 2022

@paulina123456 nie, sú aj voľnopredajné. V každom prípade toto je na doktora. Dôkladne vyšetriť. A možno aj na psychológa.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulina123456
autor
16. aug 2022

@brembo dneska si dal aspoň trochu mlieka a idem mu kúpiť nutridrinky

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz