Bolesť očí

2. okt 2022

Možno mi niekto bude vedieť poradiť, nakoľko ako mi začal tento rok semester tak zrazu pociťujem akúsi bolesť očí, ani nie pri námahe alebo tak ale z ničoho nič to cítim v škole, že ma začnú bolieť oči aj keď mám okuliare, počas tohto víkendu som si dokonca všimla, že keď mám okuliare tak má začne bolieť hlava zo zadu akoby na spánkoch, keď sa napríklad zasmejem alebo podobne. Rovnako cítim problém, že v poslednej dobe nevydržím mať okuliare ani dlho na očiach, pretože ma začnú strašne oči bolieť a musím si ich zložiť aby to prešlo. U svojej doktorky som bola pred 2 mesiacmi, menila mi aj okuliare keďže tam boli oproti posledným nejaké odchýlky ale nič výrazne, rovnako som skúšala si zameniť nové okuliare za staré ale problém tam bol stále ten istý, čiže predpokladám, že novými okuliarmi to nebude. Okuliare nosím od detstva čiže to nie je pre mňa žiadna novinka skrz, ktorú by si nevedeli tie oči na ne zvyknúť. Viete mi poradiť by som to mala začať riešiť, lebo cítim, že bez okuliarov oči veľmi namáham a keď si predstavím, že píšem diplomovku tak naozaj by som rada problémy s očami vyriešila.

zuzana76
2. okt 2022

mna bolievali oci, ked som mala suche oci, dr mi urobila test a vysli mi suche oci, kvapkami si kvapky a odvtedy je dobre

simca06022011
2. okt 2022

Najlepsie by bolo skocit k očnej ale toto moze byt suché oko aj napr krčná chrbtica.

macikovaiveta
2. okt 2022

Nemáte to od klimatizácie v miestnosti , alebo z auta.