Bolesť očí

10. apr 2024

Zdravím, dostal som zapal oka pred tromi dňami. Oko som mal uplne červené a stále mi z neho vytekal hnis. Bol som u očnej lekárky dala mi na to kvapky a masticku, mam to užívať 7 dní. V oku mi nenašla nič, pôvodne som si myslel, že mi tam niečo skončilo. Oko stále vyzerá rovnako, je uplne červené, len už mi z neho netečie hnis a neboli pri žmurkaní. Ale dnes má začalo pobolievať druhé oko, priebeh, ako pri prvom. Chcem sa opýtať, či môžem používať tu istú masticku a kvapky aj do tohto, alebo to musím konzultovať s lekárom?
Mali ste už niekedy podobný problém? Ako Vám to dlho trvalo? Ja mam prvýkrát problém s očami a som z toho dosť nešťastný. 3 dní som mal voľno v práci, neviem ci by som už mohol ísť pracovat, keď ma začalo bolieť ďalšie oko? Pracujem vonku a zároveň aj v trochu prašnom prostredí? Co by ste mi poradili? Vďaka

zmrzlinka2021
10. apr 2024

Ja by som to určite konzultovala s lekárom

autor
10. apr 2024

@zmrzlinka2021 skúsim jej zajtra zavolať. Mal niekto z Vás takýto problém? Je normálne také dlhé začervenanie oka?

taktotedanie
10. apr 2024

Mozes, zapal ti presiel aj do druheho oka co je pomerne bezne

livinka1111
11. apr 2024

Ja som práve prekonala zápal oka a trvalo mi to tri týždne (vykvapkala a vymastila som troje atb) a stále dobre nevidím na to oko. Samozrejme mi to prešlo aj do druhého oka. Tiež mi kázala očná používať tú istú mastičku a kvapky aj do toho druhého oka. Takže v pohode môžeš.