Zdravím, dostal som zapal oka pred tromi dňami. Oko som mal uplne červené a stále mi z neho vytekal hnis. Bol som u očnej lekárky dala mi na to kvapky a masticku, mam to užívať 7 dní. V oku mi nenašla nič, pôvodne som si myslel, že mi tam niečo skončilo. Oko stále vyzerá rovnako, je uplne červené, len už mi z neho netečie hnis a neboli pri žmurkaní. Ale dnes má začalo pobolievať druhé oko, priebeh, ako pri prvom. Chcem sa opýtať, či môžem používať tu istú masticku a kvapky aj do tohto, alebo to musím konzultovať s lekárom?
Mali ste už niekedy podobný problém? Ako Vám to dlho trvalo? Ja mam prvýkrát problém s očami a som z toho dosť nešťastný. 3 dní som mal voľno v práci, neviem ci by som už mohol ísť pracovat, keď ma začalo bolieť ďalšie oko? Pracujem vonku a zároveň aj v trochu prašnom prostredí? Co by ste mi poradili? Vďaka
@zmrzlinka2021 skúsim jej zajtra zavolať. Mal niekto z Vás takýto problém? Je normálne také dlhé začervenanie oka?
Mozes, zapal ti presiel aj do druheho oka co je pomerne bezne
Ja som práve prekonala zápal oka a trvalo mi to tri týždne (vykvapkala a vymastila som troje atb) a stále dobre nevidím na to oko. Samozrejme mi to prešlo aj do druhého oka. Tiež mi kázala očná používať tú istú mastičku a kvapky aj do toho druhého oka. Takže v pohode môžeš.
Ja by som to určite konzultovala s lekárom