Bolesť obličiek a bolesť brucha

lilyianka
3. feb 2016

Ahojte,chcela by som vás poprosiť o radu... Od pondelka ma bolí brucho,mala som pocit akoby som v ňom mala kameň,bolo mi na vracanie a grgalo sa mi...Včera som navštívila obvodnú lekárku a tá skonštatovala,že to môže byť spôsobené zatekajúcimi hlienmi do žalúdka...Totižto od piatku mám nádchu,teraz mám zahlienený nos a smrkám....Dala mi antibiotiká,a včera večer som si dala prvú tabletku a asi o dve hodiny ma neskutočne pálil žalúdok a boleli obličky a musela som ísť na záchod... čižr od večera ma preháňa.... dnes som bola na rtg pľúc,lebo sa jej niečo nezdalo,ale bol v poriadku....zobrala mi aj krv na CRP a že ho mám len mierne zvýšené....zastupoval ju iný lekár a ten mi povedal len toľko,že som zdravá a nakoľko mi lieky nerobili dobre,nech ich neužívam....lenže aj teraz,skutočne neviem či ma bolia obličky alebo kríže a bolí ma brucho....chcela som sa spýtať,z CRP by zistili,ak by som mala nejaký problém s obličkami? Neviete mi poradiť,čo to môže byť resp z čoho? Inak od pondelka mám dietu,keďže žalúdok mám nejaký rozhádzaný...Ďakujem za odpovede

zuzik307
3. feb 2016

@lilyianka a mas nejake tazkosti s mocenim? vysoke CRP je pri uroinfekciach, len tam by si mala aj tieto priznaky...ak ta boli zaludok a neprejde to, objednaj sa ku gastroenterologovi...moja mamka mala podobne gastro tazkosti a zistili jej Helicobactera..."diagnoza" od obvodnej dr. mi pride uplne z brucha 🙂

lilyianka
autor
3. feb 2016

@zuzik307 s močením nemám žiadne ťažkosti,je tam vsetko v poriadku.....no uvidim este ,v utorok mam ist na kontrolu,či to dovtedy prejde