Zdravím vás.
Idem sa opýtať, ak vám to nevadí... od dnes rána, ako som vstal, tak ma bolí ľavá noha, konkrétne v stehne (vnútorná časť), aj keď chodím, tak mi tam akoby niečo španovalo, rovnako aj na dotyk... viď. foto.📸
Včera večer ma bolela ľavá strana krížov... neviem, či to je z toho (od chrbtice), ale mám strach, aby to nebola trombóza. Som kardio pacient, vždy kontroly v poriadku, cievne vyšetrenie bolo asi 2-3 roky späť, tiež negatívne.
:( Od rána sa strachujem, viem, že som asi divný. 🤔😢 pôjdem k dr. zaniesť papiere, tak sa jej na to opýtam...
P.S.: ešte mi napadlo, či to nemôže byť aj z úhrov, ktoré sa mi tam vytvorili a tie asi bolia...🤔🤷♂️ prepáčte, že píšem "hlúposť", no mám strach a blbý pocit...
P.S.2: ak máte skúsenosti alebo viete o niekom, kto mal trombu, popíšte mi, prosím, aké sú to pocity, ako to miesto vyzerá a čo pomohlo.
Ďakujem...
@wivienka111 že trombóza nie...že buď chrbát alebo povrchové žilky...ale ja vyrážka (úhre)
fuha, no tak toto moze byt ozaj cokolvek. no spytaj sa na to u lekara, lebo takto sa to fakt tazko hodnoti. 🙉