Ahojte chcela som sa opýtať či to už niektorá z vás mala… v sobotu má začala bolieť noha pod lýtkom včera uz aj za kolenom a dneska uz to vyšlo až hore k slabinám….U dr som bola obvodná mi len pozrela na lýtko povedala že je opuchnuté a bolo vyšetrené išla som na chirurgiu tam mi dali injekciu na uvoľnenie fastungel a niečo zamumlal o zapálenej žile zajtra mám ísť na kontrolu…Bola som aj na krvi ale kvôli preventívnej tak neviem či sa z výsledkov dá zistiť či mám zapálene neviem na čo všetko robia na preventívnej rozbor…. Len tá noha no je to bolesť taká ťahavá a je mi stále zima na tu nohu… Ďakujem za vaše rady
@zildo vies co, kvoli bolestiam hlavy vo februari ktore trvalo fakt 2 tyzdne vkuse a pridalo sa hucanie v celej hlave(dodnes) mi odporucili mri mozgu a krcnej chr. Nalezy boli len v hlave, cysta a lezie demyel. Bolo ich len zopar ale povedali mi ze pravdepodobne pojde o zrazeniny ktore sa tam dostavaju cez dieru v srdci… tentoryzden to vysetrenua potvrdili a poslali ma do vusch kde sa rozhodne ci budem musiet podstupit operaciu srdca
@xoxo99 mňa keď bolela noha, najviac za kolenom tak mi zistili,že mám vyskocenu platničku...
tak môžeš mať aj niečo s platničkami.🤷