Bolesť nohy po Covide-19

matias123
2. apr 2022

Ahojte má niekdo podobnú skusenosť ? Bolí ma ľavá noha , stehno , lýtko , pri členku na viacerych bodoch strieda sa to. Nohu nemám opuchnutú ani namodralolú. Môže to byť následok po covide?

mogaa
2. apr 2022

@matias123 ja som to mala po 3.očkovaní proti Covidu.....doktorka mi poradila niečo protizápalové(dávala som si Flektor) a cca 2týždne som si dávala Anopyrin

iveta7677
2. apr 2022

@matias123 moze byt mala som to. Preslo postupne. Chce to cas.

martinkatinka
2. apr 2022

Aj ja som to po covide mala. Akoby zapal v nohe, po 2 dnoch to zmizlo same

nikolet3258
2. apr 2022

@matias123 Ja som mala tiež bolesti nohy ale neznesiteľné. Nebola opuchnutá ani červená a mala som po covide trombozu

matias123
autor
2. apr 2022

@nikolet3258 a akú hlbokožilovú alebo povrchovú? Ako si to zistila?

iwesska
2. apr 2022

@nikolet3258 A to si mala v jednom mieste,ci? Lebo ja som uz 2m.od pozit.testu a este si liecim pluca a zacali mi take migrujuce vystrelujuce bolesti rozne v oboch nohach. Zvonku nevidno nic,ale napr.stojim,sedim,lezim a zrazu ma silno pichne v stehne,jednom,ci druhom,v lytku atd...beriem aj ATB a neviem,ci je to nejaky NU,alebo nebodaj ta tromboza🤷‍♀️

nikolet3258
2. apr 2022

@matias123 hlbokú žilovu trombozu. Nakoľko som zdravotáčka niečo o tom viem. A bolesti nohy sa stále navysovali. Išla som na odbery v nemenovanej nemocnici tam bolo všetko ok. Stále to neprechádzalo a ja som mala blbý pocit. Tak som išla do inej nemocnice, krv dosť zla a na Sone do MUDr tiež videl. Som vyše roka po tom a stále užívam lieky.

nikolet3258
2. apr 2022

@iwesska pichanie by som k tromboze nepripisovala. Mne to pichanie robilo tiež v oboch nohách ale bolo mi povedané ze je to postcovidovy syndróm

sofinka1301
2. apr 2022

@nikolet3258 ja som prekonala v januári a mam strašne bolesti noh. Každý deň a hlavne v noci. Bolia od kolien dole myslíš/myslíte že by to mohlo byt niečo ako mate vy/ty? Ďakujem

nikolet3258
2. apr 2022

@sofinka1301 ja som mala bolesti aj v noci. Neviem aké bolesti mate. Ja som v nohe mala akoby pálenie

drmelka
2. apr 2022

Ja asi tyzden po covide.....bolesti noh...asi 3 dni.....pila som zihlavovy caj....neviem ci pomohlo to....ale chodila som na prechadzky a pila 2x denne caj...vykladala nohy nad uroven srdca....ale preslo to.....

sofinka1301
3. apr 2022

@nikolet3258 tak pálenie nemám... Je to podobná bolesť ako v tehotenstve keď je syndróm nepokojnych nôh. Pri všetkých zmenách počasia a aj mimo sú bolesti. No navštívim už lekára aby to pozrel a niekam ma poslal 😊

lenkakamen
3. apr 2022

@matias123 mna 2 tyzdne boleli nohy strasne od stehien dole to slo...bolo ti enznestitelne..ale preslo to..vraj je to postk.syndrom