Prosím vás máte niekto skúsenosti s bolesťami noh presne v lytkach, tak ako by my niečo vo vnútri chodilo ako keby vzduch. Je to také divné. Niekto nejaké skúsenosti
@pondelok01 to nie ze by ma ťahalo ale ako keby mi chodilo vnútri v lytkach.
To som mala v lete,ale na príčinu som neprišla.Našťastie to prešlo.
@karkulka89 moze to byt pociatok krcovych zil. Nasadte si magnezium, vykladat a kremovat nohy. Ak nepomoze- neublizi.
@kika831 a môže to byť nebezpečné? Práve prekonáva covid. Ale mavala som to aj predtým. Môžu to byť žili alebo aj svaly?
@lemra a malý ste to dlho ? A čo ste si dávali?
No ja som dlhodobo mavala bolesti noh v lytkach a velmi pomahal beh (z toho ma ale po par rokoch zacali bolievat kolena) a potom bicyklovanie napr.doma na stacionarnom to az tak kolena nezatazuje. Pricina bolesti u mna - vnutorne krcove zily ktore mi teraz po troch tehotenstvach vysli samozrejme na povrch. Teraz nerobim nic ohladom cvicenia ale kazdy den nosim stahovacie pancuchy ktore predpisal lekar na cievnom a uzivam ginko. Urcite sa chcem vratit k cviceniu a pohybu ale nestiham pri troch malych detoch. Haha mam aj ine "neduhy" diastazu, hemoroidy atd. K tym noham asi by som na tvojom mieste sla na cievne kam ta odporuci obvodna lekarka a skusila daky pohyb, dobre je aj nohy si pravidelne vykladat, a sprchovat s vlaznou vodou, masirovat aby sa prekrvili cievy a nestat cely den na nohach.
@mila06 myslíte že to môže byť tromboza?
@mila06 no ja sa dostanem najskôr k lekárovi tak cca 3 týždne sme v karantene.
Nie tromboza urcite nie, to by bola neznesitelna bolest aspon tak mi vravela cievna ked som sa ja pytala. Tak zatial skus cvicenie, vykladanie, sprchovanie a masirovanie.
@karkulka89 Asi dva mesiace ale nie sústavne.Moc som to neriešila lebo sme sa sťahovali.Mňa tiež napadli tie kŕčové žily.
Pri covide ťa môže bolieť všetko možné, aj lýtka
@karkulka89
ja som toto riešila vyše mesiaca, presne akoby mi v nohách chodili dážďovky + aj tŕpnutie nôh, cievy v absolútnom poriadku, rehabilitačná Dr. sa vyjadrila, že u mňa jasný post covid, ktorý som mala dakedy na konci jesene...
@karkulka89 ak máte covid tak nato dávajte pozor. Ja som po covide začala chodiť do práce, že už som OK. A po vyše týždni sa bolesti v lýtkach zhoršili (začalo mi to už na začiatku covidu) a dostala som trombozu do nohy. Žiadny opuch nič čo by nasvedčovalo tromboze až na tu neskutočnú bolesť , dedimery vysoké a na sone trombóza.
Mam covid.... Tiež ma takto bolia nohy.... To bude s týmto spojené, si myslím....
@karkulka89 krce?