Mamicky aj vy mate bolesti noh pocas menstruácie? Som 9 mes.po porode a odvtedy stale mam nieco. Teraz toto.. uz druhy mesiac ma trapi neskutocna bolest noh ale len pocas menstruácie..je toto normálne?
Dakujeeem
@ivett311 no mna pocas menzesu bolia nielen nohy, ale aj chrbat, hlava, mavam prve dni neprijemne trpnutie medzi nohami.... 😒 😕
Predtym som nemala take problemy ale po porode sa zmenilo vsetko. Vkuse mam nieco 😞 teraz toto a dneska veeeelmi potom este tazke dychanie..ach 😞😞
Ano pred porodom ma pocas MS boleli nohy ako keby som mala svalovicu a aj prsia ma boleli a boli take napnute, aj krce a bolesti som mavala no po porode mam veget 😀 nic ma neboli
Aj mna bolia...je to ako svalovica neprijemne
Dajte si spravit zrazanlivost krvi - koagulacne faktory a tak. Mozno je problem v tom. Chodte ku doktorke a nevh vam da spravit. Moze to byt aj nebezpecne. Ak vznikne zrazenina hrozi embolia. Nechcem strasit
To iste akoby svalovica taka tupa bolest dobre nedefinovatelna
Aj mna pred aj pocas menstruacie a v lete priserne,ze neviem vydrzat. Nic nepomaha. Skusala som studenu sprchu,magnezium,alpou natieram,ked sa to uz neda vydrzal ale nic nezabera
Mňa bolievaju stehná... ale len 1 deň. Ako keby svalovica
.