Bolesť nôh počas menštruácie

ivett311
9. okt 2016

Mamicky aj vy mate bolesti noh pocas menstruácie? Som 9 mes.po porode a odvtedy stale mam nieco. Teraz toto.. uz druhy mesiac ma trapi neskutocna bolest noh ale len pocas menstruácie..je toto normálne?
Dakujeeem

ivett311
autor
9. okt 2016

.

sonetta
9. okt 2016

@ivett311 co ta boli? zily? mna bolievaju zily, neviem ani obstat, kupila som si v lekarni lieky. nieco ako detralex, ale lacnejsiu verziu a odvtedy sa to da vydrzat. nemam ich teraz pri sebe, ked tak ti zajtra napisem ich nazov.

erickatt
9. okt 2016

@ivett311 skús si kúpiť magnézium, horčík. Viac piť..

sonetta
9. okt 2016

@ivett311 inak ja som sa na to pytala aj internistu, povedal mi, ze niektore zeny to mavaju a hlavne pocas letných mesiacov

andreaka11
9. okt 2016

@ivett311 no mna pocas menzesu bolia nielen nohy, ale aj chrbat, hlava, mavam prve dni neprijemne trpnutie medzi nohami.... 😒 😕

ivett311
autor
9. okt 2016

Predtym som nemala take problemy ale po porode sa zmenilo vsetko. Vkuse mam nieco 😞 teraz toto a dneska veeeelmi potom este tazke dychanie..ach 😞😞

ivett311
autor
9. okt 2016

@sonetta z coho vies ze ti bolia zily?

sonetta
9. okt 2016

@ivett311 ja to citim, mala som to aj v tehotenstve.

kikasa
11. okt 2016

@ivett311 Ahoj, aj mňa bolievajú príšerne nohy počas ms. Hlavne v noci. Najhoršie je, že tabletka od bolesti mi nepomáha. Trvá to cca rok. U mňa to nezačalo po pôrode, ale pred 40 😖

elif2013
20. apr 2017

@sonetta ako sa volaju tie lieky?

candii
20. apr 2017

Ano pred porodom ma pocas MS boleli nohy ako keby som mala svalovicu a aj prsia ma boleli a boli take napnute, aj krce a bolesti som mavala no po porode mam veget 😀 nic ma neboli

solinkarka
20. apr 2017

Aj mna bolia...je to ako svalovica neprijemne

nuska
20. apr 2017

Dajte si spravit zrazanlivost krvi - koagulacne faktory a tak. Mozno je problem v tom. Chodte ku doktorke a nevh vam da spravit. Moze to byt aj nebezpecne. Ak vznikne zrazenina hrozi embolia. Nechcem strasit

dominik29
13. jún 2020

@kikasa prestali Vas boliet nohy? Mna strasne stehno boli pocas a este aj po menzese dake 4dni..aj vy to tak mate?

sorizzo
13. jún 2020

@ivett311 bolia. Kolená 😶

marlent
13. jún 2020

To iste akoby svalovica taka tupa bolest dobre nedefinovatelna

marca12
13. jún 2020

Aj mna pred aj pocas menstruacie a v lete priserne,ze neviem vydrzat. Nic nepomaha. Skusala som studenu sprchu,magnezium,alpou natieram,ked sa to uz neda vydrzal ale nic nezabera

marlent
13. jún 2020

@marca12 mne na ro pomaha ibalgin...lebo cez den ako tak tu bolest nevnimam ale ked idem spat kolko krat sa mi zaspat neda

dominik29
13. jún 2020

@marca12
@marlent presne.. Je to take neprijemne.. Taka tupa bolest presne.. Taky neklud hlavne vecer.. Jojj. Neprijemne.. Ale že ja to mam aj po ukonceni ms.. Achh

marlent
13. jún 2020

@dominik29 ja to mam hlavne pred 🤣 tyzden pred a cca 3 den do je to najhorsie

dominik29
1. sep 2020

@marca12 mavas to aj počas ovulacie? Ja to totiz mam uz aj pocas ovulacie.. Na nervy

basska_b
1. sep 2020

Mňa bolievaju stehná... ale len 1 deň. Ako keby svalovica

marca12
1. sep 2020

@dominik29 mna bolia aj pri zmenach pocasia. Uz pomaly kazdy druhy den a mam z toho nervy. Ale my to mam aj v rodine.

veve7777
24. jún 2024

@marlent tiez mavam take bolesti. Mne sa to javi akoby take reumaticke. Nemavala som to. Ale teraz pred MS aj pocas. Je to normalne? Mam uz po 40. Tak neviem ci je to kolisanim hormonov? Bolia ma akoby stehna ale niekedy az po clenky.
Mate to kazdy cyklus? Nieco vam pomaha?