Ahojte, poradte mi prosim co na bolest noh po prekonani trombozy. Dakujem
@mariaveronikag Dakujem ❤️
@andrejkahorvathova lioton gel. Ale zily ta budu sem tam boliet uz asi stale.
@maria1989 toto mi vravela aj cievna lekarka. Trombozu som mala rok. Na mdz som dostala od nej najkrajsi darcek ked mi povedala ze uz to tam nieje. Len tie bolesti su v noci hrozne.
@andrejkahorvathova mne stale vravi - pit dostatok vody a primerany pohyb. Napr. po dlhodobejsom bicyklovani sa stav ciev zlepsil. Tie maste su ulava len na chvilu.
@maria1989 mne este zakazala cvicit.este 3 mesiace nesmiem.potom mozem vraj plavat a bicyklovat.ale uz ma poraza. Lebo som bola zvyknuta sportovat a rok som nemohla nic. Aby sa to neodrhlo. A skusas aj welness? Teplu vodu a saunu myslim. Na masaz sa este bojim ist lebo beriem Vessel a som este sama modrina
@andrejkahorvathova ja uz som roky po, ale teplej vode sa vyhybam. Tusim nerobi dobre cievam.
@andrejkahorvathova ja mam 5 rokov po tromboze a bolia ma. Nehovorim, ze vkuse, ale bolia. Na leto si nasadim Detralex, rano a vecer beriem Vessel Due, ale s posttrombotickym syndromom som zmierena a viem, ze boliet budu asi stale. Ako pisu baby, kompresne pancuchy najviac pomahaju
@pallacinka29, maria1989 Dakujem dievcata za rady. Pekny vecer ❤️
@andrejkahorvathova
@pallacinka29 prosím ako vám diagnostikovali trombozu? Nohy bolia stále je, kompresné pančuchy nosíte celé dni? Dik
@matvejka125 mne tak, ze som nevedela chodit, nohu som mala velku, napuchnutu, cervenu a horucu.
Ano, maju sa nosit cely den, rano obliect pred tym, ako zlozis nohy z postele a vecer vyzliect
@matvejka125 mna zacala pichat noha po ockovani na druhy den rano.nebola opuchnuta ale pichala ma ako keby tam nieco vadilo.potom som bola u mojej obvodnej a ta ma poslala cievnej a na sono zil videla 6 cm trombozu hlbokej zily
ahoj, pomáhajú kompresívne pančuchy a rôzne chladivé gély, napr.
https://yves-rocher.sk/chladivy_gel_pre_unavene...
Sú aj iné, tiež dobré. Najúčinnejšie sú ale tie kompresívne pančuchy.